Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális hogy félek a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy félek a szakítástól?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatom 8éve tart még? - de már nem az igazi.

Viszont ez az első és én még sosem szakítottam.

A baj h nem tudom h csak a megszokás és eltávolodás miatt érzem hogy nem az igazi vagy már ő mint ember ( szokásai, megnyilatkozásai miatt) ..

Nem a szex az nem érdekel h mi lesz vele

2022. szept. 19. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. szept. 19. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen normális, általában félünk a változásoktól és az ismeretlentől. De sokszor hasznos, ha nem hagyjuk, hogy ez visszahúzzon. Legyél biztos a döntésedben, mikor meghozod. Ha csak a félelem tart vissza, akkor érdemes kilépni.
2022. szept. 19. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
15%

Na, itt egy újabb funkcionális analfabéta kérdező, aki nem ismeri a mondaton belüli írásjelek használatát.

Az utolsó mondata (a "nem a szex..." kezdetű) teljességgel értelmezhetetlen.

2022. szept. 19. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

jah, sokan vannak úgy vele, hogy jajj akkor mikor fogok találni valakit újra, jajj az milyen lesz, jajj az mennyi idő, jajj hol, jajj jajj jajj.

Egy csini nő addig szingli ameddig akar, és ugyanígy egy jóképű pasi is.

Aki rondább, előnytelen külsejű, annak szívás, mert az egyedülálló maradhat hosszú évekig is hiába is próbálkozik.

2022. szept. 20. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!