Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem képes normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes normálisan szakítani, miért tette ezt a barátom?

Figyelt kérdés
1 évet voltunk együtt, de sajnos távkapcsolat volt (60 km), így ritkábban tudtunk találkozni meg sokat dolgozott. Szerda este felhívott telefonon, hogy már nem szerelmes, elfáradt, nem akarja folytatni. Én nem veszekedtem, mondtam hogy fáj, de nem tudok mit tenni csak elfogadni, nem voltam bunkó, nem hisztiztem tényleg, de mondtam hogy ez nem telefon téma szerintem… azt mondta persze, személyesen is meg fogjuk ezt beszélni. Másnap 2 órával előtte lemondta a találkozót, mert xarul van… Nem írtam erre semmit és azóta se keres… De közben ugyan úgy kint van, hogy kapcsolatban vagyunk, képeket se vette le, semmi. A cuccai is itt vannak nálam. Ilyenkor most mi van?
2022. okt. 25. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, lehet felméri mennyire kaparsz érte. Lehet nem érdekli a cuccok. Én nem írnék többet a helyedben. Majd keres ha úgy gondolja.
2022. okt. 25. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Feküdj le a szomszéddal.
2022. okt. 25. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Feldolgozza az érzelmeit éppen. Légy türelmes és elfogadó.
2022. okt. 25. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Van egy kis lelkifurija azért kerüli a találkozást. Hogy ez miért van találd ki, de van egy megérzésem... Ne kérd viszont rajta számon, nincs értelme. Felnőtt emberként beszéljétek meg mikor viszi el a cuccait és viszlát.
2022. okt. 25. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Lehet fél a hisztitol sirástol konyorgestol maceratol
2022. okt. 26. 05:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg neki könnyebb volt így szakítani,mint személyesen. Sajnos sok ilyen pasi van,írnak egy üzenetet,vagy felhívnak ése van a gond. Nem mondom,persze neki is fel kell dolgozni a szakítást,de szerintem túl nagy reményekbe ne ringasd magad.
2022. okt. 26. 07:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Örüljél, hogy megszabadultál egy fogykostól.
2022. okt. 26. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Én eloben szakítottam egyszer mert úgy a fair, a csaj összeesett, sírt, könyörgött h ne, mert neki ez rossz, utána üvöltött nekem mikor elmentem. Mind hiszti volt, semmi komoly (persze én voltam eloben, én tudom, itt leirva tudom h befosnak sokan ettől és úgy vannak vele biztos borzalmasan komoly). De ezek után sokkal jobb egy hosszú szövegben leirni, sok lány nem fogja fel h gyerekes ez, és h a másik független, attól h neki fáj én nekem szabad akaratom van és nem akarok vele lenni. Önző, h szenvedjek én h neki jó legyen ahelyett h egészségesség felé torekedne.
2022. okt. 26. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekelne, de volt olyan szakításom, ahol a másik konkrétan meg akart verni (én vagyok a férfi). Na, most?

Oké, nyilván lefogom, de akkor meg elkezdett sikítozni, hogy én bántalmazom. WTF?

Néha komolyan legegyszerűbb személyes találkozó nélkül dobbantani. :(

2022. okt. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!