Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti miért nem tudtok normálisan szakítani?
Másfél év után szétmentünk a barátnőmmel (kb. 2 hét alatt romlott el a kapcsolat), kezdte úgy, hogy nem vette fel a telefont, majd törölt faceről MINDEN velem kapcsolatos dolgot (közös képek, kirándulásokon készült képeket, bejegyzéseket, sőt még azokat a képeket is, amiket én csináltam róla), valamint tiltott skyperől és viberről. És mikor nagy nehezen elértem, nekem rontott, hogy "Én már nem akarok tőled semmit, az utolsó fél évben egyszer sem éreztem jól magam veled, csá" és rám b_szta a telefont. Senkinek sem kívánom ezt az érzést, 30 éves létemre zokoktam, és depresszióba zuhantam. A hölgyemény szintén 30. Miért nem lehet felnőtt módon megbeszélni ezt??
Nehezen tudom feldolgozni, hogy az a lány törölt az életéből, akinek egy hónapja még "kicsi macikám" voltam. Már az összeköltözést is terveztük. A családja nagyon befogadott, mindig jól éreztem magam náluk. Rengetegszer emlegette, hogy ennyit még senki sem foglalkozott vele, és kimondhatatlanul szeret. Most látom, hogy mennyire -.-
Hát ez pech. Tudom, hogy fáj, de minél előbb légy túl rajta.
Azt én sem értem miért nem lehetett legalább közölni veled, hogy mi van. Ha nem írod, hogy 30 akkor nem is tippelném annyinak.
2 dolgot tudok elképzelni, hogy 1 nem vetted észre, hogy valóban nem vetted észre, hogy gond van (ő meg elvárta, hogy észrevedd és felhúzta az orrát)
Vagy valóban nem volt semmi gond, de történt valami amin hirtelen felhúzta magát, vagy beleszeretett valakibe és ezért rázott le ilyen gyerekes módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!