Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normálisan működő párkapcsolathoz mindennapi szex kell?
Figyelt kérdés
Mennyi a jò szerintetek? Mindennap? Vagy csak hetente?2014. márc. 31. 19:01
1/13 anonim válasza:
Heti 3-4 már tökéletesnek számít.
2/13 anonim válasza:
Egy kapcsolathoz hogy az normálisan működjön pontosan annyi szex kell amennyit mind a két fél akar, amennyire mindkét félnek szüksége van. Erre nincs meghatározott sablon. Kinek, mennyi.....
3/13 anonim válasza:
nem.
ez változó, akkor jó ha mind a 2 fél kívánja nem csak az egyik.
4/13 anonim válasza:
Sztem heti 4-5 a tuti. Legalabbis nekem ennyi kene
5/13 A kérdező kommentje:
Értem, én mindennap szeretném de a párom sajnos nem :(
2014. márc. 31. 19:04
6/13 anonim válasza:
Ez minden párnál más! De ha nem egyezik az igényetek, az idővel megmérgezheti a kapcsolatot. Esetleg elbeszélgettetek már erről?
7/13 anonim válasza:
Én mindennap kétszer igényelném, hétvégénként négyszer igényelném, de még egy csaj se bírta. A többségnek elég kétnaponta:/
8/13 anonim válasza:
Nem..
Saját igényektől függ mennyi..
Van akinek a napi..van akinek a heti3-4 van akinek heti 1 van akinek havi 1-2...
Kinek mi...
Ezt az adott párkapcsoatban élőknek kell érezni éstudni...nincs örök érvényű mennyiség
9/13 anonim válasza:
normálisan működő párkapcsolathoz.. őszinte szerelem, szeretet , elfogadás, hűség, tisztelet kell.
10/13 A kérdező kommentje:
Talán ha neked van párod nem szeretkeztek? Egy kapcsolat szex nélkül csak barátság.
2014. márc. 31. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!