Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire normálisak az érzései...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normálisak az érzéseim? Milyen érzés szakítani?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy eljött a pillanat, amikor el kell válnunk egymástól. Az eszem tudja, hogy jobb lesz külön, hisz annyira más irányba fejlődtünk az elmúlt 7 évben, lassan már mindenben az ellentétei leszünk egymásnak...

Próbáltuk megjavítani, de nem ment.

Azonban ha arra gondolok, hogy szakítunk, nagyon rossz érzések fognak el. Szinte máris hiányzik, pedig még nem történt semmi. Szomorú vagyok, munkámra is alig tudok koncentrálni.

Ez lesz az első szakításom, mindig úgy képzeltem, hogy a szakító fél általában örül ha véget ér egy számára nem kielégítő kapcsolat.

2017. okt. 30. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Hidd el, neki még rosszabb lesz. Te javában fogod élni az életed, amíg ő még mindig rólad ábrándozik.

Nem gúnyból írom ezt, hanem tény gyanánt. A szakító felet is megviselheti a szakítás, de nem annyira, mint azt, akit lapátra tesznek.

2017. okt. 30. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Te vagy a férfi vagy a nő?
2017. okt. 30. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindenki csak azt hiszi hogy megkönnyebbül. Általában a legtöbb ember csak kifele mutatja azt hogy "túl vagyok rajta" de egyedül depiznek. Szerintem teljesen normális amit érzel, ez jelenti azt hogy emberből vagy :)

Ha nem éreznél, akkor lennének problémák.

2017. okt. 30. 13:19
 4/8 A kérdező kommentje:
És honnan tudom hogy a helyes döntést hozom-e meg?
2017. okt. 30. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Ez valószínűleg csak a megszokás ereje és a változástól való félelem. A "szíved" adhat tanácsokat, de az eszed döntsön. A szakítást túl fogod élni, főleg így, hogy te kezdeményezed.
2017. okt. 30. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs se jó, se rossz, se pedig helyes döntés. Ahogy döntesz abból bármelyik végkimenetel megtörténhet. Ez csak rajtad/rajtatok áll.
2017. okt. 30. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Minden változás nehéz, 7 év után pedig pláne nem könnyű csak úgy kilépni egy kapcsolatból. Viszont ha logikusan végig gondolod, valamiknek történnie kellett, hogy eljuss idáig. Kihűlt a szerelem, más irányba sodort az élet, veszekedések, ellentmondások. Ülhetsz még a langyos pisiben 1-2 sőt akár 20 évet is, megfosztva magadat egy új, jobb kapcsolattól. persze ez csak akkor igaz, ha végérvényesen eldőlt, hogy ezen a kapcsolaton nem lehet javítani. Légy erős, hozd meg a döntést ami számodra a legjobb.
2017. okt. 30. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

"ha végérvényesen eldőlt, hogy ezen a kapcsolaton nem lehet javítani"

ez a kulcsmondat. És nem azért, mert foggal-körömmel ragaszkodni kell valakihez, de ha "csak" annyi a gond, hogy a felmerülő problémákat nem tudtátok megoldani, nem kommunikáltatok megfelelően, akkor nem megoldás a szakítás. Azért nem, mert 99.9%, hogy a következő kapcsolatodban is eljátszod majd.

Nagyon nehéz és nagyon fontos különbséget tenni aközött, hogy a kapcsolattal van nagy baj, vagy a hozzááláso(tok)dal a kapcsolathoz.

2017. okt. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!