Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Félek elsírom magam szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek elsírom magam szakítás közben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, volt már valakivel hogy a szakító fél szakítás közben elsírta vagy elpityeregte magát? Első szakításom lesz és nagyon érzékeny típus vagyok, már attól is el tudom sírni magam ha látok valakit sírni.
2022. nov. 7. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
lehet, hogy elírod magad. Fogd rövidre!
2022. nov. 7. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Sírni teljesen normális ilyenkor
2022. nov. 7. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Volt barátom nem érti, hogy minek szakitok akkor ha bőgök, nem kell akkor szakitani es kész.

Megforditva en sem értettem pl egy srácot anno, aki soha nem volt velem hétvégén mert ment haza messze a szuleihez mert oregek es besegit. Egy hétvégénk se volt wgyutt szinte. Amirol csak ő tehet, ő osztja be így az idejét, ezt ő ütemezi be ő akarja, aztán minden hétvégén meg nekem picsog hogy hiányzom.

Na en se ertettem hogy akkor minek megy el, ha annyira hiányzom?

Ha meg elmegy, akkor ne picsogjon nekem hogy igy ugy hianyzok. Az ő döntése.

2022. nov. 7. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

Aki bőg az nem akarja felvállálni a saját döntését, mártirt akar magábol csinálni mintha feláldozná magát.

Egy röhej az egész így.

2022. nov. 7. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Viszonylag rövid kapcsolat, az előző barátom szakított velem és ő elsírta magát, ami ilyenkor normális, még akkor is ha egyáltalán nem volt szerelmes. Ilyenkor mégiscsak érzelmek szabadulnak fel, hiába tudjuk h jobb lesz külön.
2022. nov. 7. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Van olyan is, h szeretem a másikat, de nem illünk össze. Ilyenkor szoktak ink bőgni.
2022. nov. 7. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Az én exem is kérdezte, ha nekem is fáj a szakítás, miért szakítok. Nos azért, mert vele lenni még szarabb. Tehát szakítani kevésbé fájdalmas, mint vele maradni. Kár, hogy ezt akkor nem mondtam el neki :D
2022. nov. 7. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Amikor velem szakított a volt barátnőm, ő elsírta magát, de szerintem csak azért, mert akkor jött rá igazán hogy milyen szörnyű dolgokat művelt valójában a hátam mögött és hogy mennyire hátbaszúrt engem.
2022. nov. 7. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is elsírtam magam. Nagy cucc. Ő is, attól soha nem jöttem volna össze vele még egyszer, mert nem volt jó ember.

Rossz sem, csak anyucifia.

2022. nov. 8. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!