Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudja elfogadni, hogy vége. Mihez kezdjek?
Pár napja szakítottunk 1 év után, megbeszeltem vele, hogy mi miatt nem érzem magam megbecsülve ebben a kapcsolatban, és miért vagyok mellette boldogtalan hónapok óta, emelett pedig folyamatosan mondtam neki, ha valami nem tetszett a viselkedesen, de sose változtatott és betelt a pohár. Szexuális élet se volt köztünk már 1 hónapja mert azelőtt o folyamatosan azt igenyelte és közölte hogy én vagyok a bena amiért nekem bőven elég lett volna heti 1x.
Azota hívogat mindig, pedig megmondtam neki hogy hagyjon nekem időt, mert nem szeretnék vele beszélni. Aztán pedig engem állított be hibásnak h miattam van ez az egész miattam romlott el a kapcsolat, és az egész családjának rólam mondott minden rosszat...
Tiltsam le? Vagy mihez kezdjek? Elfogadja valaha hogy nekünk már nincs jövőnk?
"megmondtam neki hogy hagyjon nekem időt" - azt mondd neki, hogy vége van, hagyjon békén...
Egyébként tiltsd le, ne reagálj a keresésére, és tojd le mit mond a családjának. Te is fogadd el, hogy vége akkor.
Mondd neki, hogy a zaklatás akár bűncselekménynek is minősülhet. Jogod van a határaid megvédéséhez!
Ajánlj neki pszichológust, vagy egyházi lelkigondozót. (Ez utóbbiak GARANTÁLTAN(!) felvilágosítják arról, hogy bűncselekményt valósít meg éppen...)
A papokat azért fizetik, hogy a tízparancsolatot betartassák mindenkivel. Mondd neki, hogy menjen el gyónni és járjon templomba!
Vagy pedig a lakóhelyed szerint illetékes jogi segítségnyújtó osztály is szolgálhat felvilágosítással.
Nagyon végső esetben 112-es segélyvonalat hívd és elviszik távolságtartási kötelezettséggel. Vagy 116-123-as lelkisegély vonalat ajánld neki.
"közölte hogy én vagyok a bena amiért nekem bőven elég lett volna heti 1x."
Hat ez nem benasag, csak baromira keves. Masok az igenyek. Majd talal egy ferfit, aki tudja, hogy kell kielegiteni egy not.
Juj... most jön a hibáztatás rész. Most sem magába néz, hanem csakis te lehetsz a hibás mindenért. A szociopaták tipikus jellemvonása. Nagyon jól tetted, hogy megszabadultál tőle!
A helyes viselkedés: minél kevesebb kommunikáció, ignoráld, semmmi "csak még esély", meg "csak had mondjam el személyesen" és hasonlók. Folyamatosan pörgesd az elakadt lemez technikát. Bármibe is belekezd a válaszod: értem de én már nem szeretlek, kérlek fogadd el. Hiába érvel, nyomja a hülyeségeit, válasz: értem, de én már nem szeretlek, kérlek fogadd el. Hidegen és engedd el a füled mellett bármit is mond, NE menj bele vitába. Ha hív nem veszed fel csak 4-5. hívásra, ha megpróbál letámadni, számonkérni miért nem vetted fel teljesen higgadtan, nyugodtan válaszolsz: mert már mindent megbeszéltünk, kérlek ne keress többé. Rákezd a mondókájára: értem, de én már nem szeretlek. Majd egy idő múlva bocs mennem kell és leteszed.
Én most amiatt nem tudok aludni, mert az újdonsült "partnerem" már a most a kezdetek kezdetén azt említette meg határozottan: miért megyek ki minden hétvégén az édesanyámhoz a temetőbe?!
Szóval szerintem NE FORDULJ VISSZA!!! (Kontrollálni akar.) Már én is a jogi segítségnyújtó osztályhoz fogok folyamodni, ha visszatérnek a hétköznapok.
Lehet, hogy én is annyiba fogom hagyni ezt az egészet, amibe valahogy "belecsöppentem". (Korábbi ismeretség, és lehet, hogy csak játékszer lennék én is a későbbiekben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!