Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy vége?
3 hét telt el és csak romlott a helyzet, Ő teljese leszar, nekem viszont tele a fejem a szép emlékekkel. Sok helyen elszúrtam és tudom milyen lehetett volna, csak vissza akarom kapni, vagy visszamenni az időbe helyrehozni. Lányok mit mondanak, adjam fel vagy ne. Ő nagyon nem volt boldog a párkapcsolatban, de tudom, hogy ha lenne még egy esély vagy vissza tudnék menni, akkor az lenne.
20/F
Köszi a másodiknak, hasznos volt!
De sok tanácsot olvastam már én hat ha az ember nem akarja, akkor szenvedni fog.
"Csinálj olyanokat, amiket szeretsz!"
-Vele szeretek lenni, poenkodni, nevetni
vele együtt tölteni az időt.
"Felejtsd el, majd lesz más!"
-Őszintén igazából nem is akarok mást, de
elfelejteni sem tudom minden, akár a
legapróbb dolgokról is Ő jut eszembe.
"Találkozz a barátaiddal, érezd jól magad!"
-Sajnos van a jelenlegi helyzet, így azt nehéz kivitelezni. Nem köt le semmi más.
"Te menthetetlen vagy, kösd fel magad!"
-Azért ott még nem tartok, mivel még reménykedek.
"Találd meg újra önmagad, ne emészd magad ilyen hülyeségeken, másnak rosszabb."
-Mindenkinek a saját problémája a legfájóbb. Nem tudom hogy kellene megtalálni önmagamat.
"Gondolj olyan dolgokra is, amelyek rosszak voltak."
-Neki nem voltak olyanok, tökéletes volt, legalább is számomra.
Satöbbi satöbbi, igen tudom, menthetetlen vagyok, de nem sajnáltatni akarom magam, hanem valami működő tanácsot kérni, ami meg rajtam is segít. Ő amúgy már a kapcsolatunk vege fele továbblepett, már akkor egy ideje nem kellettem neki és nem tettem semmit ellene, bánom és csak arra tudok gondolni, hogy visszamenjek oda és helyrehozzam, csak ez motivál, ez éltet.
Nem szabad hogy a múlton rágódj, ezzel egyetemben benne ragadj teljesen. Ha ezt teszed sem fogsz tudni már ezen változtatni. Sem pedig rajta, az ő érzésein. Ha úgy is érzi az ember, hogy utólag okos tudna lenni, jó eséllyel akkor sem lehetne az és nem feltétlen önmaga miatt..
Kifejezetten friss ez még, természetes hogy ilyen intenzitással van jelen a fejedben. Az idő segíteni fog, nehéz elhinni, de így van.
Értelmes emberkének tűnsz, keress bármiféle társaságot (helyzetnek megfelelően), beszélgess, nyiss, de ne csússz bele abba, hogy másban keresed őt! Ha van hobbid, űzd ha lehet, csinálj valami olyat, amiről eddig nem is gondoltad, hogy tehetnéd, hozz új ingereket az életedbe, bármilyen formában.
Én is hasonló helyzetben vagyok, szóval tudom mit érzel. Ha annyira szereted, és úgy érzed tudnál változtatni miatta, próbálj meg beszélni vele finoman erröl az egészről. Az érzéseidröl, hogy beláttad a hibáidat, és szeretnél még egy esélyt stb. De ne eröltesd rá, csak szépen, nyugodtan :) úgy, hogy ha nem-et mond, el tudod fogadni. Azt is mondhatod neki, hogy nem kell most döntenie, nyugodtan gondolja át.
Én ezt tenném a helyedben ha igazán szereted, söt, most az én helyemben is :)
Ja, és lány vagyok, 23 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!