Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem lehet egyszerűen vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyszerűen vége?

Figyelt kérdés

1 évig voltam a pasival.

Lezártam mert nagyon nem jól éreztem magam abban a kapcsolatban. Lelkileg megviselt.

És most jön, keres, de nem azért hogy kettőnkről beszéljünk, .. jó néha feljön témába.

Csak már nem hiszem el amit mond, hol ezt mondja, hogy azt mondja.

Nem akar engem, de elveszíteni sem.

Tudja hogy érzek iránta. Mondjuk néha nem tudom már mit érzek.

Ha belegondolok én már nem akarok tőle semmit, de mégsem tudom megmondani neki,hogy hagyjon békén.

Tudom hogy ilyen nincs, de akarom is meg nem is. Talán akarom, ha tudnám hogy jó lesz, ... és nem akarom, mert tudom hogy nem lesz jó!

Ami nem megy, nem kell erőltetni. Nekünk ez nem ment, ... de elment vele 1 év.

27/n

2015. nov. 18. 16:03
 1/2 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Pont azért,mert te sem tudod,mit akarsz. Ha egyértelműen azt akarnàd,hogy de,màrpedig vége legyen,akkor hidd el,hogy vége lenne. Nincs olyan,hogy levakarhatatlan pasi... Persze,van,hogy a szakítàs utàn is keres,nyomul,de hidd el,el lehet küldeni...Ennek csak akkor lesz vége,ha te egyértelműen a "sarkadra àllsz".
2015. nov. 18. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol vele egyaltalan? Lezartad, jol tetted. Nem vagy koteles ezek utan a hulyesegeit hallgatni.
2015. nov. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!