Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok elfogadni, hogy vége lett?
Figyelt kérdés
Ki mondta ki?
Hogy érintett?
Mindkét fél érdekel
2021. máj. 6. 18:18
1/10 anonim válasza:
Én még sehogy, a másik fél persze egyből talált valakit. Nem mondta ki senki, egy veszekedés után nem jött többet.
29f
2/10 anonim válasza:
Elősző vagyok, vagyis annyival kiegészíteném, hogy én kerestem, ő viszont nem keresett mert lett egyből más. Ennek már másfél éve.
3/10 A kérdező kommentje:
Mindketten függetlenek voltatok ezek szerint
2021. máj. 6. 18:31
4/10 anonim válasza:
6 éves kapcsolat volt, nem voltunk függetlenek.
5/10 anonim válasza:
Párom mondta ki minden előjel nélkül. Mivel rengeteg tervünk volt, nagyon össze voltunk nőve, engem nagyon rosszul érintett, nagyon küzdöttem érte, aztán kifordultam magamból, bántottam magam, aztán 2 hónapot pszichiátrián voltam, majd ezt másfél év terápia követte.
Ő eközben egy hónapon belül mással randizott, de végül nem jöttek össze, ő meg vissza akart jönni hozzám, de elküldtem a fenébe, azóta is mélyen depressziós, magányos.
6/10 anonim válasza:
A srác szakított velem messengeren utána kb 3 hónapig depis voltam
de a szakítás után 8 hónapra lett barátom ő meg még mindig szingli
7/10 A kérdező kommentje:
Csak jelzem, ez a megcsalás kategória.
2021. máj. 6. 21:46
8/10 anonim válasza:
Együtt mondtunk ki és mindkettőnknek nagyon rossz volt. F
9/10 A kérdező kommentje:
8 Hogy lehet egyszerre kimondani? Mi történt?
2021. máj. 7. 11:30
10/10 anonim válasza:
Majdnem bukta lett a vége, ezért abbahagytuk 🤷♂️ de azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!