Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni, elfogadni, hogy vége egy 7 évig tartó titkos kapcsolatnak?
Én férjes már 25 éve,egy felnôtt gyerek.Egy harmonikus szeretetben gazdag család vagyunk.
Akaratom ellenére,is bele bonyolodtam egy titkos kapcsolatnak,amit soha életemben nem akartam volna ,tart 7 éve ,a pasi egyedülél 36 éves én meg 43 .Most tudom hogy mást talált,amit normálisnak tartok,hiszen én nem szeretnék mást mint eddigi harmonikus férjes életem élni. Viszont nem birom elfogadni , hogy ö mással fog élni, rosszul vagyok a gondolattol.Segítsetek valami pozitivat írni hasónló helyzetben lévôk vagy voltak. Köszönöm.
"amit sosem akartam volna" - ha annyira nem akartad volna nem is lett volna. Lehet ám nemet is mondani. Sőt. Ezt kellett volna tenni.
Minden más probléma ebből ered.
Nem tudom, én nem bírnék a tükörbe nézni. Nem azért, mert vége lett a kapcsolatnak, hanem azért, mert nem érezném, hogy van tartásom.
"Akaratom ellenére"
Ezt meg hagyjuk már. Majdnem minden női megcsalós kérdésbe beleírjátok ezt a kamu, magyarázkodó szöveget. Ennyire képtelenek vagytok felnőtt emberként viselkedni? Fegyvert szorítottak a fejedhez vagy mi? És akkor tényleg vannak olyanok, akik szeretik hangoztatni, hogy a nők mennyire érettek és a férfiak mennyire éretlenek... Ja, biztos azért csak nőktől hallani ezt a magyarázkodást...
Azért ilyen téren a férfiak sem különbek. Emberi dolog ez inkább. Bár a kimagyarázások mindig viccesek.
"Én férjes már 25 éve,egy felnôtt gyerek.Egy harmonikus szeretetben gazdag család vagyunk."
Komolyan? És közben szeretőt tartottál? Akibe bele zúgtál? Képmutató vagy, szégyellhetnéd magad!
Ha harmonikus lenne a csaladi eleted, akkor a ferjed mellett nem ultel volna ra egy masik ferfi farkara!
Majd idovel megbekelsz a gondolattal. Sz@r erzes mi? Amikor az altalad szeretett/kedvelt szemely massal van mi? Kepzeld milyen lenne a ferjednek ha tudna, hogy mas ferfi farjat uritgetted 7 even keresztul?
Magadnakvalo vagy es onzo. Remelem fenyderul az egeszre es akkor megkapod ami jar(Utca).
A házaséletedre a helyedben nem használnám a harmonikus jelzőt. Önbecsapás és mások becsapása. Ha harmonikus lenne, akkor nem lett volna 7 évig szeretőd.
Inkább gondolkozz el, hogy mitől is vagy ilyen, hazug, jellemtelen személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!