Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni, elfogadni, hogy vége egy 7 évig tartó titkos kapcsolatnak?
Én férjes már 25 éve,egy felnôtt gyerek.Egy harmonikus szeretetben gazdag család vagyunk.
Akaratom ellenére,is bele bonyolodtam egy titkos kapcsolatnak,amit soha életemben nem akartam volna ,tart 7 éve ,a pasi egyedülél 36 éves én meg 43 .Most tudom hogy mást talált,amit normálisnak tartok,hiszen én nem szeretnék mást mint eddigi harmonikus férjes életem élni. Viszont nem birom elfogadni , hogy ö mással fog élni, rosszul vagyok a gondolattol.Segítsetek valami pozitivat írni hasónló helyzetben lévôk vagy voltak. Köszönöm.
Hogy a fenébe bírtad 7 évig? Nekem ez a legmegdöbbentőbb.
Szerintem sosem felejted el, de biztos fog múlni ez a szenvedés.
Hozzád hasonló korú nő vaghyok, nekem is van gyerekem és párkapcsolatom. És nekem is volt fiatalabb pasis félrelépésem. De nem tartott 7 évig,és nem áltattam magam azzal,hogy én egy boldog családban élek ahol nagyon jó nagyon szép minden. SŐT: az a pasi pont azért jöhetett az életemben mert mélypontom volt a kapcsolatom. Lelkileg mélyponton, mert azt én is elmondhatom,hogy nálunk is minden rendben volt.
Az,.hogy az a kapcsolat akár szexkapcsolatként is 7 évig tartott azt jelenti,hogy valami hiányzik a házasságodból. Lehet,hogy a szex, de az is lehet,hogy az a bensőséges viszony amit attól a pasitól megkaptál.
Önző lennél ha magadhoz kötnéd hiszen Neki nincs tartós kapcsolata, nincs gyereke, és egyértelmű,hogy szeretne.
Ahogy az is egyértelmű volt,hogy egyszer elveszíted.
Én kb 3 év után mérlegeltem volna,hogy a férjem vagy ez a pasi. És lezártam volna valamelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!