Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett vége egy hosszú ideig tartó kapcsolatodnak?
Figyelt kérdés
- Hány éves voltál a kapcsolat kezdetekor?
- Mennyi ideig tartott?
- Miért lett vége?
- Hány éves voltál, amikor vége lett?
(Ha több volt, mindegyiket leírhatod!)
2013. máj. 14. 13:43
1/11 anonim válasza:
mi ez? közvéleménykutatás? pff
szánalmas
2/11 anonim válasza:
-13 -felevig..-azert mert tavolsag miatt nem tudtunk talalkozni es egyre fesuzltebbek voltunk csak vitaztunk,ekozben o megismert egy lanyt akivel mindennap egyutt lehet es dobott miatta..de nekem nem mondta el -14 vagyok es lehet tinip*csazni de nem vagyok az..
3/11 anonim válasza:
Ennyi idős korban, szerintem hosszúnak számít...
- 14
- 1 év 10 hónap
- nem tudtunk találkozni (távkapcsolat+ mindketten élsportolók voltunk/vagyunk-->versenyek stb...)
- majdnem 16
16/L
4/11 anonim válasza:
A negyedik kérdésnek az első kettő után mi a lóf. értelme van? Nem tudod kiszámolni?
5/11 anonim válasza:
4es, ne okoskodjal! Siman lehet, hogy pl a valaszolo fenysebesseggel kering a fold korul egy urhajoban, es a kapcsolata eveken at tart, mikozben o szinte semmit sem oregszik.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi normális válaszokat! :)
Akkor az utolsóra ne válaszoljatok!
Még több normális választ kérnék! :)
Jah, és csak kíváncsiság!
2013. máj. 14. 13:55
7/11 anonim válasza:
- 16 voltam
- ~2,5 évig
- mert nem feleltem meg az elvárásainak
- 2.5 évvel idösebb.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös! ;)
2013. máj. 14. 13:56
9/11 anonim válasza:
-19
-5év
-nem egyeztek a céljaink
-24
10/11 anonim válasza:
De amúgy a 4. kérdésnek mi értelme van? Kicsi matekozással kilehet számítani a kapcsolat kezdetével, meg hogy mennyi ideig tartott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!