Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi egy hosszú, akár örökké tartó párkapcsolat titka?
A lényeg az, hogy keveset találkozzatok, így biztos nem unjátok meg egymást, és veszekedésre sincs idő :D
Bocsi, a viccet félretéve, fogalmam sincs. Az fontos, hogy mindkét fél kompromisszumképes legyen, ezentúl...ki tudja..!?
Erre nincs biztos recept.
Szeretniük kell egymást,tisztelni,becsülni,megbízni a másikban.Jót és rosszat együtt vészelni át.A problémákat megbeszélni,amikor felmerül,és toleránsnak lenni a másik iránt.Nem én vagyok a fontos,hanem Ő.És így kell éreznie mindkettőjüknek.Ha megbántod a másikat,megengesztelni.Ha téged bántanak meg,akkor éreztetni a másikkal.
Ha a másik rosszkedvű,ideges,nem akkor kell megbeszélni olyan dolgot,ami vitás lehet,hanem megvárni,amikor lenyugodott.Ha a társunk néha magányra,vagy a barátai társaságára vágyik,elengedni.
És mielőtt összekötnénk az életünket,megismerni a másikat,nem csak azt nézni,hogy jó-e vele az ágyban?Ez is fontos,de nem lehet fontosabb,mint az evés-ivás.Gondolni kell arra is,hogy a társam beteg lesz,akkor is mellette kell legyek.
Körülbelül ennyi,30 év házassággal a hátam mögött.
Szia
Szerintem a SZERELEM
Igaz az enyém még csak 7 éve tart, de már nem voltam fiatal amikor megismertem
Szerelmesek vagyunk, és azt hiszem ez örökké tartani fog
köszönöm
és 21:14 nagyon jol leírtad, és igazad is van: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!