Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire jellemző emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző emiatt szakítani?

Figyelt kérdés
4 év után elhagyott a párom. Nem akarta megindokolni de addig faggattam amíg el nem árulta. Kiderült, hogy neki kevés a méretem. Azt mondta nem bírja tovább így, nem jó a szex velem, nem élvezi már régóta és nem akar megcsalni. Nem tudom hova tenni. Egy ideig azt gondoltam, hogy egy b…. k.va… De félek ha lesz mások annak is kevés lesz.
2022. okt. 25. 10:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2022. okt. 27. 11:09
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem lett meghívva, mert nem jönnek ki az apámmal. Ez itt a probléma. Kértem, hogy fogadja el apámat. Van egy stílusa. Na és? Kinek nincs? Apám már az elején megjósolta, hogy ez lesz. Csak nem hallgattam rá. És sajnálom, hogy néha lemondtam az apámmal való találkozásról. Apám sosem kedvelte de így már tiszta. Neki volt igaza.
2022. okt. 27. 13:59
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor dugj és élj az apaddal!

Nem azzal van gond, hogy tartod vele a kapcsolatot, hanem hogy konkrétan vele élsz párkapcsolatban…

2022. okt. 27. 14:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Apád majd biztos pótolja a normális párkapcsolatot. Ja várj! Az úgy látszik nem jár neked. Vagy apu vagy a párod. Így sose leszel boldog, de te tudod!
2022. okt. 27. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!