Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző emiatt szakítani?
Szerintem kamuzott, amikor a méretre fogta. Lehet, hogy szimplán rossz a szex, lehet, hogy nem akarta megmondani az igazat, pl. már fél éve csal, vagy akármi, lehet, hogy ellaposodott a kapcsolat, a szex, vagy bármi, de önmagában a méret nem hinném, hogy gond lenne.
De te annyira erőszakoskodtál, hogy mondjon valamit, és nem biztos, hogy tudott őszinte lenni, vagy hogy akart-e egyáltalán.
De már mindegy.
Akkor lett volna "b kr.va" ha emiatt megcsal, így szerintem korrekt volt. Nem várhatod el senkitől, hogy miattad egy életre lemondjon a jó szexről, ezt ugye nem gondolod komolyan? Az mondjuk igaz, hogy nagyon szarul kezelte, az elejétől kezdve őszintének kellett volna lennie a témában.
Neki nem felelt meg a méreted/technikád, másnak meg fog felelni. Ha viszont ezen fogsz kattogni és dédelgetni fogod a komplexusaidat akkor soha nem lesz esélyed normális partnerre.
#2-essel egyet értek.
Lehet, hogy ez csak egy kifogás volt.
De ha igaz akkor legalább felkészülhetsz arra, hogy másoknak is kevés lesz a méreted...
Amúgy jó volt az ágyban? Mert én is azt hittem a méretemről, hogy kicsi. Aztán az exem ráerősített, hogy tényleg az, és örül, hogy nem neki kellett mondania, mikor én említettem neki, de persze évekig magában tartotta... aztán egy következő nő azt mondta, nagyon elégedett vele, és egész életében ellenne vele (Sajnos én szakítottam vele, és tényleg komolyan gondolta, a következő pasijával azóta is együtt van). Aztán a következő megint azt mondta, hogy kicsi. Onnantól kezdve ahány nővel voltam, egyik se mondta, hogy kicsi, aki azt mondta átlagos, az is azt mondta, szexre jó és nincs vele gond.
Tehát 8-ból 2 nő mondta, hogy kicsi. És mi történik? Ez a 2 nő volt rossz az ágyban! Nem tettek sok mindent, az orált nem is szerették, eléggé lusták voltak.
Ezért kíváncsi lennék, milyen volt ő, mert az én szempontomból felettébb különös, hogy a bénácskák szidtak engem a méretem miatt, míg az aktívabbak biztattak, hogy minden rendben van vele.
Bla bla bla... egyébként mi a baj? Az, hogy őszinte?
Bár igen, hazudhatott is volna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!