Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mekkora részére jellemző ez?
Én is "kapcsolatfüggő" voltam. Úgy hagytam el a párjaimat,hogy közben új kapcsolatot alakítottam ki. De sosem csaltam meg. Mára már rájöttem,hogy nem jó egyik kapcsolatból a másikba szaladni. Igenis kell az egyedüllét.
10/8 nő biztos ilyen...
2020. máj. 18. 12:17
Én tuti nem vagyok kapcsolatfüggő. Ha valami nem jó, nem várom meg még lesz egy "kapaszkodóm", hogy kilépjek a kapcsolatból.
25N
2020. máj. 18. 12:17
Hál' istennek én nem vagyok kapcsolatfüggő. De sokan azok. Spec én a kapcsolatfüggő embereket sem bírom.
2020. máj. 18. 12:21
SOha nem csináltam ilyent és a barátnőim sem.
Amúgy itt senki nem fog neked erre reális választ adni. Nőkben, férfiakban is van ilyen.
2020. máj. 18. 12:22
én amikor kiléptem a kapcsolatomból úgy léptem ki,hogy tudtam utána megint évekig egyedül leszek.. és igen, itt vagyok, 4 éve :D
de szerintem csak fele ilyen, az arány 50-50 körül lehet
2020. máj. 18. 12:23
A leggyakrabban akkor lépnek ki, ha már van másik. Feltéve ha egyébként nem volt rossz a kapcsolat. A rosszból nem számít van másik vagy nincs, mert a régi már nem működött. Személyes tapasztalat. 1. férj kuka, a 2. is lapát. Viszont mindkét esetben ott volt a következő. 🙂
2020. máj. 18. 12:54
Nem csak a nőkre jellemző ez hanem nagyon sok emberre nemtől függetlenül. Szerintem nem csak az a kapcsolatfüggő aki egyikből ugrik a másikba hanem az is aki nem hagyja meg magának a kellő időt a szakítás feldolgozására, mert képtelen magát definiálni kapcsolaton kívül. Persze kétélű a dolog, mert teszem azt van egy hosszú kapcsolat és szétmennek ott az elengedés már egy ideje elkezdődhetett, de szerintem egy több éves kapcsolat halálát nem 1-2 hét feldolgozni.
2020. máj. 18. 13:04
Én nem ilyen vagyok, jelenleg 1 éve vagyok egyedül, mert jobb egyedül, mint benne maradni egy méltatlan helyzetben.
De sok nőre ez a jellemző, szerintem mondjk 7-re a 10-ből.
2020. máj. 18. 13:05
2020. máj. 18. 13:06
5 párkapcsolatom volt eddig összesen, 3x úgy léptem ki, hogy nem volt "pótlás", nem volt meg az új partner, a 4. alkalommal váltottam kifejezetten más férfira, de az sem azért, mert előzőleg nem mertem volna, vagy megvártam, amíg jön a biztos, hanem jött az új pasi, lenyűgözött, és mielőtt még megcsaltam volna az exem, inkább gyorsan szakítottam is és összejöttem vele (azóta már házasok vagyunk). Ezt csak azért mondom, mert attól még, hogy 1-1 esetben valaki így szakít, még nem feltétlenül lesz személyiségvonás, ugyanaz az ember helyzettől függően reagálhat másképp a szituációra.
2020. máj. 18. 13:12
Kapcsolódó kérdések: