Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mekkora részére jellemző ez?
Figyelt kérdés
Hogy csak akkor tudnak kilépni egy rossz kapcsolatból, ha már biztosan fogja őket egy új pali. Nem lehet egyszerűen otthagyni valakit azért, mert már minden rossz vele, és csak tönkreteszi magát miatta az ember? És már kb. nagyobb lelki nyugalommal jár az egyedüllét is? Magyarán 10-ből hány nő lehet kapcsolatfüggő?2020. máj. 18. 12:13
13/14 anonim válasza:
A nők 99%-ra jellemző, csak mást kommunikálnak. Nem azonnal másik palihoz futnak, akit a kapcsolat közben szedtek össze (jó esetben), hanem h lehetne más.... Számukra nem ugyanaz, pedig igen. A lehetne és a már meg van között a nő döntésén múlik az időhányados. Ráhúzhatják itt sokan, h ő nem olyan, nem mentem máshoz, de hülyeség. Lett volna jelentkező, mehettél volna, mert (még) a férfiak mennek a nők után. Olyan ez, mikor van munkahelyed, de munkaerőhiány van, jelentkeznek nálad napi 10en, tehát lehetne még másik 10 párhuzamosan is, így könnyen kilépsz az egyikről, hisz van még amiből választani lehet, s akkor amikor akarod. Lehet lazulsz egyet 1-2 hónapra a megtakarításból, de utána kelleni fog. Más munkáltatóba ugrottál? A jelenlegi munkád alatt ástad az újat? Nem.
14/14 anonim válasza:
En azert akarok idonkent kilepni, mert nem lehetek egyedulallo. Nem a kapcsolatommal van bajom, de hianyzik az, amikor szatyrokat cipeltem, beleptem a sotet lakasba, es ha akartam, ejszaka kekszet zabaltam az agyban es sudokuztam es radioztam.
Ennyit, hogy mit jelent nekem kilepni. Csak eppen jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!