Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti megteszitek ezeket?
Pl kikövetitek az exeteket? illetve tiltjátok? vagy a profil képét,amit akkor szivecskéztetek be mikor szerettétek,azt is visszavontátok vagy nem?
Mi ilyenkor a természetes? Mert nálunk ezekből egyik se történt meg.
Tini kérdés.
Nyilván van az a szakítás, ami minden szinten ignorálást, tiltást kíván, ha nem így van lehet kapcsolatban maradni, vagy csupán látni a másik tevékenységeit. Az meg egy másik eset, ha a szakítás egyoldalú, de egyik/mindkettő fél nem kíváncsi a másikra.
Ha most arra akarsz bizonyosságot, hogy azért nem tilt, mert érdekled, sajnálom, lehet pont azért, mert leszar.
Van olyan volt barátom aki kapcsolat alatt sem vettem fel isnerosnek már kapcsolatban sem akartam azzal idegesiteni magam hogy kiket like-ol, kik köszöntik, meg stb. Nem akartam ezt látni nézegetni.
Szakítás után sem vettem fel és nem nézegetem.
A következő barátom viszont kotelezett arra hogy vegyem fel mert biztos titkolni valom van, azért nem akarom. Na ő állandoan számonkért engem és feltekenykedett pl ha vmi ismim zenét osztott meg az adatlapomon es ilyenek miatt elkonyvelt engem annak hogy csalnám es belekezdett mellettem az online ismerkedésbe folyamat qúrolike-okba(őt már figyelgettem a közösségin mert gyanus volt hogy miert feltételez rolam olyanokat hogy nálam ez menne)ő egy megbizhatatlan sz.ralak is volt.
Amiért meg is osztott ezt azt az oldalamon a szakitás miatti bosszutol is tartva hogy leégetne neten, vagy pl a volt nőit is leste állandoan kárörvendve, kritizálva, ugy éreztem jobb ha tiltva van.
Az utána levő barátom semmilyen közösségin nincs, az életben van rengeteg ismije barátai, én alig látogatom az oldalam nem vagyok aktív, teljesen jó ebben a tekintetben a kapcsolatunk hogy nem azon marjuk egymást hogy kit ki like-ol, meg ki kivel csetelget a masik háta mögött. Ilyenek nincsenek az életünkben:)
Sose tiltottam, vagy követtem ki exeket. Kivéve egyet, mert ő utána elkezdett nyomozgqtni utánam, meg az új párom után.
A többiekkel ugyanúgy ismerősők vagyunk. Néha napján beszélünk, kinek hogyan alakult az élete azóta. De ennyi.
Ha nem nyaggat, nem tiltom, de ha azt hiszi, hogy barátkozni fogok vele még ezek után, hatalmasat téved. A párkapcsolatból számomra nincs visszalépés baráti szintre. Nem kell egymást utálni, de az én életemben már nem lesz aktív tényező és ha ezt nem bírja elfogadni, akkor jön képbe a tiltás.
Egyébként csak törlöm az ismerősök közül, archiválom a beszélgetéseinket, a tőle kapott dísztárgyakat elrakom vagy kidobom (a használati tárgyakat nem), letörlöm a közösségi oldalakról a párkapcsolati státuszt, a közös képeket, ha van a mobilomon vagy a gépemen, azt is vagy törlöm vagy kimentem egy pendrivera és valahova elhányom a pincébe.
Egyrészt nekem szükségem van erre, hogy könnyebben túl tudjak lépni rajta és el tudjam gyászolni a kapcsolatot, másrészt halálcikinek tartom, mikor összejössz valakivel és az exe után hagyott szemetet vagy köteles tűrni magad körül. Baromi megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!