Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex lehordása szakítás után. Ti megteszitek? Miért? Vagy miért nem?
Arra gondolok, hogy ha szakítasz, akkor hogy beszélsz a volt párodról. Persze nem mind1 a szakítás oka, de úgy általánosságba véve gondoltam.
Én valahogy sosem tudnám lehordani, mindig tisztelettel beszélek róla, pedig olyan dolgokat tett, amiért megtehetném, de akkor úgy érezném szembeköpöm mindenazt a jót, és mindenazt az időt, amit vele töltöttem. Nekem így lesüllyedni, túl alpári.
alapvetően én is ilyen vagyok, de ez nem működik mindenkinél... az utolsó csajom pl teljesen dilis volt :S egy hét alatt kétszer dobott ki és könyörögte vissza magát
ilyenkor azért kicsit máshogy látom a dolgot
Szakítás előtt soha nem mondtam róla rosszat, mert úgy gondoltam, h egymás között lerendezzük a dolgokat.
Szakítás után annyit mondtam róla pár ismerősnek, hogy szerintem furcsán kötődik az emberekhez. Eneél több rosszat minek mondjak?
Én sosem mondtam rá semmi rosszat. Pedig ő szakított velem. De mi alapból nem haraggal váltunk el, csak nem működött, elhidegültünk. Jó ember, kívánom neki, hogy boldog legyen. Ennyi.
21 l
Köszönöm a válaszokat.
Azért kérdezem, mert egy csomó olyan mostmár volt párocskát látok, akik így szeretlek, úgy szeretlek, aztán szakítás után meg hülye k*rva, b*zi, k*cs*g és ehhez hasonlóakkal illetik egymást. És nem csak kis tizenéves porbafingók, hanem tényleg elvileg érett felnőttek is, nemtől függetlenül.
Ez számomra olyan gusztustalan.
Azoktól a válaszolóktól kérdezném, akik alkalmazzák a lehordás módszerét..nem érzitek ezt az elmúlt x idő (ki mennyit töltött a másikkal) megcsúfolásának? Hisz gondolm voltak jó pillanataitok és nem csak rossz volt, mert akkor nem is járatatok volna..
Köszönöm a válaszokat! :)
Én nem tartozok az útobb megszólítottak közé.
Szerintem a kapcsolat egy önként vállalt 'adok', és önként vállalt 'kapok'.
Feltéve, hogy nem valami komoly, megcsalásról, fizikai bűntettről, hasonlóról van szó ami véget vet:
A végeredményben panaszos, másikat pocskondiázó fél is önként vállalta az egészet a szakítás pillanatáig - bárki is szakított - , tehát ha addig nem volt neki akkora probléma, hogy szakítson, akkor utána hogy formál jogot arra, hogy mégis számlát nyújtson be bizonyos rossz emlékekről, figyelmen kívül hagyva, hogy egyáltalán volt-e jó (pedig általában van az is, de az utólag valahogy értéket veszt a rosszhoz képest??)
Ha az elégedetlenkedő jut szakításra, az ugyancsak nem szelektív a jó élményekre, az ő érdeke se az, hogy csak a jót szakítsuk meg, kihangsúlyozva a rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!