Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon miért jó neki?
Figyelt kérdés
Nos. Lényeg a lényeg, hogy 1 hónapja kidobott a barátnőm, de azóta is beszélgetünk... Találkoztunk 1x koncerten, akkor véres szemekkel nézett rám. Másnap beszélgettünk, és akkor mondta, hogy ő inkább kitépné a szívét, és elégetné valahol... Mondtam neki, hogy nem szabad ilyet csinálni, mi a baj? Erre, hogy nem tud szeretni... /mármint nem engem, hanem csak úgy általában./ Aztán tegnap nagyon bunkó volt velem, és kirakta, hogy kapcsolatban van egy sráccal... Veszekedtünk, mindent egymás fejéhez dobtunk. Majd jött a csaj húga, hogy ő beszél a nővérével, hogy ne legyen f.sz, és ne vitatkozzunk.../Már nekem ez is furcsa volt.../ Majd este az egyik ismerősöm rám írt, hogy az a srác, meg az én volt nőm nincsenek is együtt, csak a csaj akarta, hogy féltékennyé tegyen engem. Közben meg mindig azt mondja nekem, hogy ő soha többé nem akar semmit, nem szeret, nincs benne semmi érzelem. Vajon akkor ez mire volt jó? Hozzáteszem, miután elküldtem melegebb éghajlatra, Ő KÉRT tőlem bocsánatot, hogy nem akart bántani. Azóta írt még, de én nem válaszoltam rá. Vajon tényleg semmit nem akar, vagy szeretne valamit, csak a büszkesége fontosabb?2013. jún. 12. 14:43
1/4 anonim válasza:
Ennek a csajnak hatalmas huzat van a fejében! Felejtős....
2/4 A kérdező kommentje:
Én már gondoltam arra is, hogy szegén skizofrén... Vagy túlságosan depressziós.
2013. jún. 12. 14:51
3/4 anonim válasza:
necces sztori. hát szerintem szeretne veled lenni, és fontos vagy neki csak túl büszke és sértett, hogy ezt megmondja. biztos valamivel megbántottad..
ezzel a viselkedéssel akarja a tudtodra adni mit érez (igen, ilyenek vagyunk mi nők, bonyolultak).
Ha megbántottad kérj bocsánatot és kérdezd meg mi lenne ha átbeszélnétek ami köztetek van.
19/L
4/4 A kérdező kommentje:
Na a lenyeg... Osszejott a sraccal. De ma kamuzott, hogy a baratnojevel talalkozott... Fura nekem
2013. jún. 14. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!