Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex lehordása szakítás után....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex lehordása szakítás után. Ti megteszitek? Miért? Vagy miért nem?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha szakítasz, akkor hogy beszélsz a volt párodról. Persze nem mind1 a szakítás oka, de úgy általánosságba véve gondoltam.

Én valahogy sosem tudnám lehordani, mindig tisztelettel beszélek róla, pedig olyan dolgokat tett, amiért megtehetném, de akkor úgy érezném szembeköpöm mindenazt a jót, és mindenazt az időt, amit vele töltöttem. Nekem így lesüllyedni, túl alpári.

2013. jún. 13. 12:49
1 2
 11/12 kolosszus22 ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy egy jellemes ember nem fikázza a másikat azért mert vele nem működött a kapcsolat. Kb. 4 hónapja szakított velem barátnőm (nem követtem el semmi komoly bűnt, egyszerűen már nem működött, nem voltunk már szerelmesek, csak lézengtünk egymás mellett). Én úgy terveztem, hogy normálisan fogunk egymáshoz viszonyulni, senkinek nem mondtam róla rosszat, sőt ismerősöknek is inkább magamat okoltam a szakítás miatt. Aztán később biztos helyről megtudtam, hogy ő meg fikáz ezerrel, hogy én ilyen-meg olyan vagyok + családomat ócsárolja stb. Na akkor ledöbbentem mennyire kétszínű, szar alak is ő, küldtem neki fb-n egy szép kis lecsesző üzenetet és töröltem p*csába, már örülök, hogy megszabadultam tőle. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátnője van. Azóta ha nagy ritkán egymás látóterébe kerülünk kb. rám se mer nézni.

26F

2013. jún. 21. 08:17
 12/12 kolosszus22 ***** válasza:

9-essel teljes mértékben egyetértek, a 7-es válaszoló is elgondolkodhatna ezen!

A vásár mindig kettőn áll, ha szar volt a kapcsolat miért nem léptél időben, nem utólag kell pocskondiázni és okosnak lenni, mert azzal magadat is minősíted! Elvégre vele voltál X ideig, pont annyi részed volt benne mint neki, saját bénaságod is előtérbe helyezed ha fikázod.

2013. jún. 21. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!