Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyen bunkón szakított velem a barátom, vagy mi a fene van?
Legutolsó beszélgetésünk így nézett ki. Utcán találkoztunk. Kérdeztem tőle, hogy van. Erre elkezdett panaszkodni, hogy nem tudja fizetni a telefonszámláját, ezért le fogja mondani. Kérdeztem tőle, hogy akkor ezek után hogyan fogunk találkozni. Erre csak annyit mondott elég bunkó hangsúllyal, hogy nem tudom, nem tudom, majd megyek és megbeszéljük. Rá másnapra hívtam, tényleg kikapcsoltatta, mert a számon előfizető nem volt kapcsolható. Azóta nem jelentkezett.
Annyi tudni kell, hogy a munkahelyére nem mehetek be hozzá, mert nem engednek be. Hozzá nem mehetek, mert még a volt feleségével lakik egy lakásban, pedig már 1,5 éve elváltak, gyerek nincs. Utcán azóta nem találkoztam vele. Tehát az egyetlen a telefon volt arra, hogy megbeszéljük mikor és hol találkozunk, meg hogy tudjam, mikor jön át. Ezek után várjak még rá, vagy vegyem úgy, hogy nem volt gerince elém állni, és megmondani, hogy vége.
Ha az utóbbi, akkor mi javasoltok, ha mégis összefutok vele az utcán, hogy viselkedjek vele?
Volt feleség. Láttam a válási papírokat.
Persze, lehet, hogy azóta újra elvette, ezt nem tudom.
Ezt megmondhatta volna a szemembe is.
Amúgy ha helyettem inkább a masszív alkoholista volt feleségét választja újra, amikor pont ezért vált el tőle, akkor nincs mit sajnálni rajta.
És is ebben bízom, ez volt a gödör alja.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!