Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befejeztem az ismerkedést. Bele lehet őrülni a magányba, szerintem fejezzétek be ti is. Megteszitek?
Figyelt kérdés
Elmondani , vagy leírni is sok, nem hogy átélni ezeket a dolgokat.
Kicsit úgy érzem, hogy ami nem öl meg, az megerősít.
De akkor is nagyon el vagyok keseredve. 30 F
2021. nov. 1. 20:01
1/12 anonim válasza:
Francokat! Eszem ágában sincs egyedül lenni!
2/12 anonim válasza:
Én is befejeztem, de én azért, meg megismerkedtem valakivel, akivel kapcsolatot szeretnénk!
3/12 anonim válasza:
Belefáradtál, tarts egy kis szünetet. Keress új hobbit, aztán pár hónap pihi után másképp fogod gondolni.
N
4/12 anonim válasza:
Mit kéne megtenni? Az ismerkedést? Szerencsére nekem jól megy, mert sokan nem tudnak:)
5/12 anonim válasza:
Te csak ne akard megmondani, hogy mit csináljak! Ahhoz, hogy lúzer vagy, mi közöm lenne?
6/12 anonim válasza:
Igen, befejeztem, mikor megtaláltam a páromat.
7/12 anonim válasza:
Miért adod fel ilyen könnyen?
És mi van ha tartanál szünetet, de közben fejlesztenéd magad?
8/12 A kérdező kommentje:
A férfiaknak szólt , amit írtam. Nehogy rendeltetésellenesen kikészüljetek.
2021. nov. 1. 20:19
9/12 anonim válasza:
A Puzsér szokta mondani, hogy ami nem öl meg, attól még mindig megrokkanhatsz.
10/12 anonim válasza:
Miért kéne feladni? Az élet nem csak párkapcsolatból ál. Vagy te egész nap csak nőket hajtasz? Foglalkozz egy kicsit a munkáddal barátokkal keress új hobbit. És ha kicsit lenyugodtál akkor keress megint párt. Sok szerencsét. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!