Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok már kiégést? Hogy oldottátok meg?
Fél éve regisztráltam Tinderre,ezalatt kb. 500 emberrel legalább beszélgettem, kb. 40-50-nel találkoztam, nagyon nagy részükkel volt szex. Korábban is kaptam pozitív visszajelzéseket, dicséreteket a megjelenésemre, ez megsokszorozódott a Tindernek köszönhetően, ami még jobban növelte az önbizalmamat. 2 fő kikötésem volt: én megyek hozzájuk, valamint nem akarok párkapcsolatot. Nagyon sármos, jóképű pasikkal éltem át csodálatos órákat, mégis azt érzem, hogy elég volt, valami másra van szükségem. Kapcsolatot továbbra sem szeretnék.
Megj.:kioktató, degradáló mrgjegyzésekre nincs szükségem, azokat tartsátok magatokban.
Szokàsos de kèp, de hogy én milyen csinos szép vagyok, és megvolt mindenki is 2x!
Tényleg megnèznèm , hogy kik vannak az ilyen kérdések mögött ,
Ebben az esetben férfira tippelnek én is
Szerintem úgy kéne kezelni ezt a kiégést, hogy utánamenni, miért viselt meg annyira érzelmileg a szakítás, hogy vagy képes ilyen rövid idő alatt ennyi emberrel lefeküdni, mert ez azért nem átlagos. És hogy miért nem akarsz kapcsolódni tartósan. Az egyéjszakás szexek ilyen fokú halmozása nem csoda, hogy kiégett érzéshez vezet. Mint ahogy elöttem is írták, az ürességérzet csak nöni fog.
Nem a szexen van a hangsúly, hanem amit leplezel ezzel az életmóddal. A gyökerét kéne megtalálni és kezelni a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!