Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok már kiégést? Hogy oldottátok meg?
Fél éve regisztráltam Tinderre,ezalatt kb. 500 emberrel legalább beszélgettem, kb. 40-50-nel találkoztam, nagyon nagy részükkel volt szex. Korábban is kaptam pozitív visszajelzéseket, dicséreteket a megjelenésemre, ez megsokszorozódott a Tindernek köszönhetően, ami még jobban növelte az önbizalmamat. 2 fő kikötésem volt: én megyek hozzájuk, valamint nem akarok párkapcsolatot. Nagyon sármos, jóképű pasikkal éltem át csodálatos órákat, mégis azt érzem, hogy elég volt, valami másra van szükségem. Kapcsolatot továbbra sem szeretnék.
Megj.:kioktató, degradáló mrgjegyzésekre nincs szükségem, azokat tartsátok magatokban.
Másfél év alatt volt mindössze kb. 30-40 matchem, abból 4-5-nek volt több iq-ja, mint 80, és egy lánnyal taliztam, aki most vagy akar többet, vagy nem.
Na, kb. ennyit ér a Tinder.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!