Volt már hasonló tapasztalatotok? Hogyan oldottátok meg?
Ki a szrt érdekel?
Aki alapvető mondatokat nem fogja fel..
Ne érdekeljen mit csinálnak. Kész.
De, tudsz mit csinálni! Meg kell mondani a gyerekednek, hogy ne ugráljon, mert nem egyedül van a mezőn. Ez csak ilyen egyszerű.
Te lennél a legjobban felháborodva, ha a feletted lakó folyamat dübögne.
Ha nem tetszik, hogy JOGOSAN rátok szólnak, akkor el lehet költözni családi házba, ott úgy ugrál a kislány, ahogy akar.
Nem tudjuk, hogy egyátalán hangosak vagytok-e, ill. ha igen, mennyire.
De az nem természetes, hogy egy gyerek folyton a lakásban ugrál. Furcsa, hogy ezt ilyen nagyvonalúan kezeled.
Az én barátnőm újépítésűben lakik, a falak még a paneltól is vékonyabban Fölötte egy fiú ikerpár lakik. Egy hétvégét voltam náluk, soha többé.
Gyönyörű időben ezt a két fiúcskát egy percre nem vitték le az udvari játszótérre. Hajnaltól későig ugráltak, dobálták a játékokat, valami fagolyót gurigattak folyamatosan.
Rettentő zavaró volt.
Így én is csak azt tudom javasolni, hogy járjatok rendszeresen játszótérre. Ne a szomszéd miatt, a kislányod miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!