Volt már hasonló tapasztalatotok? Hogyan oldottátok meg?
Figyelt kérdés
A férjemmel és a kislányommal 2 éve költöztünk Pestre egy panelházba a 7. emeletre. Az alattunk lakó fiatal pár állandóan beszólogat, hogy hangosak vagyunk, meg hogy a kislányunk (most 5 éves) állandóan ugrál. Hiába mondom, hogy nem tudok mit csinálni, mert még kisgyerek. Ennek ellenére állandóan beszólogatnak meg a közös képviselőt zaklatják meg leveleket küldözgetnek nekünk.Sokszor a plafont is ütögetik seprűnyéllel. Persze úgy könnyű pattogni, hogy nekik nem kell gyereket nevelni...Szerintetek mit tegyek? Hogyan értessem meg velük, hogy egy kisgyerekkel nem könnyű? Volt már hasonló tapasztalatotok?2016. okt. 31. 20:55
11/13 anonim válasza:
Nem kell megsértődni, furcsa mód ahol én laktam albérletben, ott a felettünk lévő ikrek! (4 évesek) mondjuk évente háromszor, ha dübögtek. Miért?! Mert anyuka-apuka úgy szoktatta, hogy ne tegyék. Igen, meg lehet beszélni - pláne egy ötévessel -, csak egyszerűbb ráhagyni a gyerekre és hőbörögni - jogtalanul.
Ahogy én nem lómód közlekedek, úgy a gyerekemtől is elvárom ugyanezt - aki azért, mert kicsi, még nem hülye és megérti.
12/13 anonim válasza:
"Sokszor a plafont is ütögetik seprűnyéllel."
Ez szerintem nem neked gond! Náluk kell előbb festeni!
13/13 anonim válasza:
Egy panel 7. emeletén nagyságrendekkel kevesebb munka van, mint egy családi házban, (utóbbinak meg van az az előnye, hogy amíg bent tevékenykedsz, kint lehet az udvaron). Ezt a felszabadult időt használjátok ki, menjetek ki a szabadba, játszótérre. Otthon ne ugráljon. Az enyém sem ugrál és szaladgál a házban, pedig mi családiban lakunk , nem zavarna senkit. Ha otthon vagytok, kösd le a figyelmét, vagy játsszon egyedül értelmes játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!