Befeléforduló, introvertált személy vagyok, sokszor érzem kevesebb vagyok az extrovertáltaknál, sokan nem jól ítélik meg az ilyen embereket, vagy nem is akarják, van hasonló tapasztalatotok?
utálom, mikor szakszavakat használnak az emberek tökre helytelenül.
egyébként a szavaidból kitűnik, hogy te is elítélsz másokat, miért ne ítéljenek el így ők is téged? úgy tűnik, te teljesen tudatában vagy önmagadnak, mi akkor a kérdés?
Én is hasonló vagyok, ráadásul extra érzékeny is, ami nem mindig áldás. Ez van, nem lehet kifordulni önmagunkból. Először próbáltam a többséghez alkalmazkodni, de nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, így inkább maradok mások szemében kissé talán félrehúzódó, magának való ember. Százszor könnyebb felvállalnom, mint ráerőltetnem magamra mindenféle szerepeket.
Nem bánd, hogy ilyen vagy. A személyiségedből adódóan talán mélyebben, nagyobb átéléssel éled az életed.
Kérdező, itt többen is megosztották veled az érzéseiket, hogy segítsenek neked.
Ehhez képest, csak a "szakszavakra" reagáltál.
Hát mindenki nevében: nagyon szívesen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!