Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eszközök végrehajtásával léphetnék végre a változás útjára?
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hogyan is induljak el a változás útján?
24 éves fiú vagyok tudom, hogy még nagyon fiatal vagyok és előttem áll az élet de sokszor eljutok odáig, hogy elfogadom és lemondok arról, hogy nekem valaha is legyen egy párkapcsolatom. Amit negatívumként említenék meg, hogy nagyon visszahúzódó, csendes és nagyon félénk is vagyok. Sajnos nem merek kezdeményezni a lányok felé. Nagyon gátlásos is vagyok és önbizalmam sem igazán van. Úgy érzem, hogy mid érzelmileg mind a férfiasságom terén is kevés lennék én egy lánynak hiszen van tőlem ezerszer jobb is. Valamilyen oknál fogva egyszerűen hihetetlen számomra és nem is igazán akarom azt elhinni, hogy szimpatikus vagyok vagy lehetek egy lánynak. Nem tudom elképzelni, hogy mit is láthat meg bennem. Hiába kaptam dicséretek, hogy a külsőmmel nincsen probléma sajnos én nem így látom. Azt kell, hogy mondjam visszataszító embernek tartom magamat. Amikor belenézek a tükörbe szó szerint undorodom attól amit látok. Persze azzal, tisztában vagyok, hogy a lányok más szemszögből látnak engem mint én saját magamat. Mivel a lányok nem igazán mutatnak felém érdeklődést vagy egyszerűen a bambaságomnak és a gátlásaimmal köszönhetően nem veszem észre vagy nem akarom észrevenni ha szimpatikus vagyok valakinek. Így ennek köszönhetően én sem nyitok feléjük. Nagyon sokszor megfordult a fejemben az is, hogy prostihoz fordulok bár erre nem lennék büszke. Meg szűz vagyok de mindig úgy terveztem, hogy majd azzal a lánnyal vesztem a szüzességemet akit szeretek és Ő is viszont szeret mert bevallom őszintén nekem érzelem nélkül nem igazán menne. Másrészt pedig utána ha ez kiderülne a későbbiek folyamán akkor a normálisabb lányok sohasem állnának velem szóba én pedig hazudni nem akarok. Nem vagyok bátor de őszinte viszont igen. Úgy érzem én nem vagyok igazán fontos senkinek sem. Társaságba egyáltalán nem járok de nem is igazán igénylem. Hobbim egyedül csak a kondizás. De azt is otthon szoktam végezni mert nem szeretek emberek között lenni. Tudom, hogy semmi esélyem sincsen arra, hogy boldog lehessek de hiába szeretnék fejben rendet rakni egyszerűen nem megy. Lehet azért is nem mutatnak a lányok felém érdeklődést mert állandóan szomorú vagyok és póker arcom van egész nap. Tiszában vagyok vele, hogy a jelenlegi állapotomban semmi esélyem sincsen de egyszerűen nem tudomyhogy merre induljak el, hogy az évek óta tartó gátlásosságot végre legyőzhessem.
Köszönöm a válaszaitokat!
Szomorú ilyen kérdéseket olvasni, mert egyértelműen érzem rajta az őszinteségét. Mostanában divat lett nőknek body positivity kampányokat indítani és hatalmas divat márkák plus sizeos modellekkel hirdetnek ennek a jegyében, mondván negatív hatással van a média sugallta tökéletes nő képe nők millióinak az önképére. Ez rendben is van. Ideje lenne férfiaknak is ilyeneket indítani. Introvertált főhösökkel is filmeket gyártani, példákat mutatni a hasonló emberek számára és mindenki másnak is.
Talán kevesebb ilyen kérdés születne.
Első lépésként tanulj meg tagoltan írni, ne ömlesztve.
Ha megy, majd arra válaszolok még
Dehogyis.
A kommentben lattam egyetemre jár. Ez teljesen ellentmond azzal hogy fogalmazni meg nem megy. Hogy ad le egy disszertációt vagy akármit??
Már hitelét veszti az egész ahhoz hogy elkezdjem egyáltalán olvasni es kihámozni az ömlesztett katyvaszbol a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!