Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudták nekem azt, hogy a körülmetélés megoldja minden problémámat és hatalmas önbizalmam/sikereim lesznek utána?
Javarészt egész életemet párkapcsolat nélkül éltem le. Mivel a szexről nem akartam lemondani, ezért többször is elmentem prostikhoz. Mivel régebben fitymaszűkületem is volt, ezért óvatosan kellett kezdeni, de megfelelő technikával nem volt gond.
Többükkel beszélgettem és amikor szóba kerültek a párkapcsolatok, akkor megmondtam, hogy ezt nem nekem találták ki. És a miértre elmondtam, hogy nem értek a nőkhöz, nem keltek vonzalmat, stb...
Ők azonban ezt elintézték annyival, hogy jóképű, kedves plusz intelligens vagyok, szóval a sikertelenségem csakis a fitymaszűkület miatt van. És ha megműtik, akkor minden teljesen megváltozik majd.
Nos, megtörtént a műtét-igaz, hogy egy hétig iszonyatosan fájdalmas volt-de végül helyrejöttem. Aztán utána rájöttem, hogy az állva vizelés pontosságát kivéve nincs semmiféle változás. Tehát ugyanaz az ember maradtam, mint aki előtte voltam, semmiféle "agyi átkapcsolás" nem történt.
De ha látták, hogy nem vagyok teljesen debil, akkor miért etettek ezzel a maszlaggal? Nem kértem tőlük, viszont a hamis remény szerintem sokkal rosszabb, mint ha egyáltalán nem biztatnak semmivel.
"Tehát ugyanaz az ember maradtam, mint aki előtte voltam, semmiféle "agyi átkapcsolás" nem történt." Hát, ha eddig nem a pániszed végén hordtad az agyadat, akkor erre nem is volt reális lehetőség. Úgy néz ki, nem a farkad végén voltak összegyülve a partnerkapcsolatot akadályozó hülyeségeid, hogy egy nyisszantással le lehessen választani rólad...
"De ha látták, hogy nem vagyok teljesen debil, akkor miért etettek ezzel a maszlaggal?" Rosszul láttták. Bocsáss meg nekik.
1-es
Én nem szoktam trollkodni. Elhiszem, hogy szégyen, hogy erre kényszerültem, de nem nagyon volt választásom. Állítólag enyhe aspergeres vagyok és emiatt sem tudnak mit kezdeni velem. Fogalmam sincs róla, milyen lehetek kívülről, csak azt tudom, hogy a vonzalomkeltés tudománya tőlem ezer kilométerekre van.
Hát kérdező! Te aztán...
Én már rengeteg prostinál voltam, sôt csakis azokkal. Jókat beszélgettem velük, sokmindenről két menet között
Kaptam ên is tanácsokat, ha kértem ha nem, de egyiktôl sem hallottam még hogy a farkam egészségi állapota oldja majdmeg a párkersési gondjaimat
Te nyilvàn valami igenokos lehetsz, mert amiről ők beszélhettek az a szexuális teljesítményed, amit összekeverhettél a társkeresési teljesítménnyel. Más épeszű magyarázat nincs a történetedre.
Nem hazudtak csak te voltál a buta
NEM!
A párkeresésről írtam. Azt mondta az egyik például, hogy a műtét után, már egészségesen sokkal nagyobb önbizalommal, sokkal felszabadultabban fogok lányokkal beszélgetni és ismerkedni. Amikor azt mondta, hogy de nem, továbbra is azt mondta, hogy dehogynem; a szűkület miatti frusztráltság miatt nem megy, de anélkül már semmi problémám nem lesz.
En is korul vagyok metelve. Nem bantam meg, jobb igy. Szinten amiatt, mint te. De en nem hittem olyasmiben, hogy ettol sikeresebb leszek a noknel....
37F incel
Már elhinni ilyen buta szöveget bárkinek is gáz dolog
Nem gondoltad magadtól esetleg hogy a fitymaszűkületnek nem sok köze van a párkereséshez?
Nyilván nem a pöcsöddel keresel párt, hacsaknem a pöcsfotózó barmokról beszélünk. De ők is szexet keresnek nem párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!