Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, ti hogy tapasztaltátok? Mennyire “divatos” ma itthon a fiuk körülmetélése.
Itthon nem elterjedt. Ennek ellenére nekem sikerült kifogni kettőt is, pedig csak 4 férfival voltam összesen.
Mindkettőnél eü okból történt.
USAban elek, itt sajnos mai napig nagy divat a csonkitas.
Voltam tobb metelt fickoval. Sokkal erzeketlenebb a szerszamuk mint azoknak, akik eritetlenek. Elmenetelnel is sokkal durvabb, gyorsabb fokozatra kapcsolnak; keptelenek elmenni ugy, hogy csak siman gyengeden szopogatja oket az ember. Ezt az eszrevetelemet egy amerikai baratnom is osztja, aki szinten volt mindket ferfitipussal.
Exferjemnek volt.
Szerintem sokkal szebb, higienikusabb, jobb illatu volt, es nekem jo volt, hogy nem ment el 1 perc alatt, mint a tobbi.
Fitymaszukulete volt.
Volt férjemnek is és a huszas éveim elején egy tartós kapcsolatomban a férfi körül volt metélve. Egyik családi hagyomány/szokás miatt, másik vallási okból.
Kisfiam van, születése után nem sokkal neki is megcsinálták.
A világon a férfiak többségénél ez van, vagy vallási (zsidó, iszlám) vagy szokásjog/eü megfontolás alapján (Afrika jórésze, UsA, Távol-Kelet nem muzulmán részein is egyre többen, Oroszországban is egyre nagyobb “divat”).
Sokminden szól mellette (a HPV hurcolászással pl a nők egészsége is)- és egyszerűen nem igaz, hogy a nem eü okból, nem nagobb gyerek vagy felnőttkorban végzett beavatkozások után ez valami rosszabb szexualitással, érzéketlenséggel vagy korai magömléssel járna.
Bőben több, mint 2 mrd férfinek ez a normális :)
Én “optikai tunning”-nak hívom, a kisfiam is büszke rá és nem gondolnám, hogy megnyomorítottam volna :D
Mindenkinek szíve joga erről dönteni (vagy szülőként a gyermeke születése utáni hónapokban)- vagy a kilyukasztott fülű lányokat is csonkítják? :)
(...egyre több akupunktőr szakORVOS áll ki amellett, hogy a fülcimpán fontos, közérzetet, egészséget befolyásoló idegi csomópont van- mégsincs ekkora cirkusz belőle)
Nekem van összehasonlítási alapom: esztétikusabb, kívánatosabb, higiénikusabb így a férfi nemiszerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!