Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót találtam itthon, az amire gondolok?
Van már egy lányunk, egyelőre jó sokáig nem akarunk másikat, viszont eddig szépen használtuk az óvszert. Találtam itthon gyógyszert pár napja kezdte elvileg használni, viszont nekem az a gyanúm hogy nem azért hogy nekünk jó legyen mert maximum hetente 1-2 alkalommal tudunk csak együtt lenni.
Úgy érzem megcsal, tény és való, van okom gyanakodni?
Ha megcsalna, gondolom a gumit használná a másikkal is.
Talán csak ki akarja próbálni, tény és való, hogy sokkal egyszerűbb.
Vagy az orvos írta fel neki, pattanás miatt, görcsöl, ezer okból lehet, legegyszerubb lenne rákérdezni, miért kezdte el.
Ha nem került szóba akkor lehetséges.
Fogamzásgátlót lehet szedni a menses beállítására is Eü okból is.
De ha semmilyen hasonló dolog nincs akkor gyanús.
Én akkor aggódnék inkább, ha alapból tabit szed, én meg gumit találok...
Így semmi értelme, de kérdezz rá, ha nem alszol jól miatta.
Nem. Nincs okod gyanakodni. Ha nincs eü. oka, akkor a kedvedre akar tenni. Már ez is baj? Azon van, hogy az a heti 1-2 alkalom még jobb legyen mindkettőtöknek.
32/N
Nézz utána a gyógyszernek, hogy mikortól véd, addig tolható diszkrétbe, hogy nem szólsz, hátha csak neked akar vele meglepetést. Ha nem, akkor utána még mindig rákérdezhetsz, hogy miért szedi és mikor tervezett szólni neked róla.
32/f
Ez semmit nem jelent. Lehet csak kipróbálja, a fogamzásgátlónak van nem egy kellemes mellékhatása azon kívül, hogy nem lesz gyereked. Enyhébb vérzés, pontos ciklus, kevesebb görcs és egyéb pms tünet.
Van leszbikus és teljesen szűz ismerősöm is aki szedi, elhiheted nem a nem kívánt gyermekáldás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!