Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót találtam itthon, az amire gondolok?
Figyelt kérdés
Van már egy lányunk, egyelőre jó sokáig nem akarunk másikat, viszont eddig szépen használtuk az óvszert. Találtam itthon gyógyszert pár napja kezdte elvileg használni, viszont nekem az a gyanúm hogy nem azért hogy nekünk jó legyen mert maximum hetente 1-2 alkalommal tudunk csak együtt lenni.
Úgy érzem megcsal, tény és való, van okom gyanakodni?
2019. jún. 5. 21:50
11/11 anonim válasza:
Azt azért ne terjesszük tovább légyszi, hogy a tabletta beállítja a menzeszt, mert ez baromira nem igaz. Ami akkor van, az megvonásos vérzés. Akinek ilyen problémája van, jó lenne, ha nem ezzel akarná megoldani, mert később lesznek meglepetések. dDe ez csak egy baráti off volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!