Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudták nekem azt, hogy a körülmetélés megoldja minden problémámat és hatalmas önbizalmam/sikereim lesznek utána?
Javarészt egész életemet párkapcsolat nélkül éltem le. Mivel a szexről nem akartam lemondani, ezért többször is elmentem prostikhoz. Mivel régebben fitymaszűkületem is volt, ezért óvatosan kellett kezdeni, de megfelelő technikával nem volt gond.
Többükkel beszélgettem és amikor szóba kerültek a párkapcsolatok, akkor megmondtam, hogy ezt nem nekem találták ki. És a miértre elmondtam, hogy nem értek a nőkhöz, nem keltek vonzalmat, stb...
Ők azonban ezt elintézték annyival, hogy jóképű, kedves plusz intelligens vagyok, szóval a sikertelenségem csakis a fitymaszűkület miatt van. És ha megműtik, akkor minden teljesen megváltozik majd.
Nos, megtörtént a műtét-igaz, hogy egy hétig iszonyatosan fájdalmas volt-de végül helyrejöttem. Aztán utána rájöttem, hogy az állva vizelés pontosságát kivéve nincs semmiféle változás. Tehát ugyanaz az ember maradtam, mint aki előtte voltam, semmiféle "agyi átkapcsolás" nem történt.
De ha látták, hogy nem vagyok teljesen debil, akkor miért etettek ezzel a maszlaggal? Nem kértem tőlük, viszont a hamis remény szerintem sokkal rosszabb, mint ha egyáltalán nem biztatnak semmivel.
"Nos, megtörtént a műtét-igaz, hogy egy hétig iszonyatosan fájdalmas volt-de végül helyrejöttem. Aztán utána rájöttem, hogy az állva vizelés pontosságát kivéve nincs semmiféle változás. Tehát ugyanaz az ember maradtam, mint aki előtte voltam, semmiféle "agyi átkapcsolás" nem történt."
Nekem ebből az jött le hogy elhitted, és bíztál ebben
Jól van kérdező, nem vagy gáz akkor, csak mégis nagyon úgy tűnik
A prostik amúgy persze hogy bíztatnak meg dícsérnek, alapvető munkaköri kötelességük. Ezt képesek túltolni is, így magyarázhatták be neked ezt a "mindenjobblesz" dolgot.
Nekem pl. meg akarták magyarázni hogy a 10 centisem is nagynak számít, meghogy ő valójában elélvezett, meg hasonlók.
Nyilván egyetlen szavukat sem hittem el, de a szándékuk az nem volt rossz, ez is valami
Fitymaszűkület miatt szintén körülmetélés előtt vagyok. Ugyanezen hiú ábránd dereng bennem, hogy ha túl leszek rajta majd hátha több önbizalmam lesz mert lehet hogy "tudat alatt" ez okozza. De attól tartok hogy nem.
24/f
Nekem a szűkülettel voltak barátnőim korábban. Nem is érdekelt előtte, hogy van, csak a barátnőszerzés érdekelt; a többi részével úgy voltam, hogy majd lesz valahogy.
Úgy nyomultam akkor, ahogy tudtam, épp ezért csodálkoztam azon, amit mondtak. Úgy beszéltek rólam, mintha nem is én lennék, csak néztem nagyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!