Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha szimpatikus nektek valaki megteszitek az első lépést vagy a férfira vártok?
3#sztem egyértelmű volt,hogy Te véleményed osztja...
Barátság és szerelem más.Te csak nem mersz kezdeményezni a nőknèl,ezért akarod,hogy ők tegyék meg az első lépést.
Én nem kezdeményezek férfinál,mert ha akar valamit,akkor lép előbb-utóbb.
Miért lenne más a szerelem és a barátság? Barátság nélkül születnek meg az elidegenült, elvárásokkal teli, egyenlőtlen és bántalmazott kapcsolatok. Nem szabadna külön választani a szerelmet a barátságtól, mert az nem szeretet hanem a szeretet elhazudtolása.
Szoktam kezdeményezni csak nem szeretem azt az érzést, hogy ez csak az én feladatom lenne. Sokat csalódtam már, sokat küzdöttem a másikért és nem történt semmi. Ezek után nyílt fel a szemem, hogy gond van a társadalommal, ezért kezdtem szimpatizálni a társadalmi nemmel, amit nem elítélni kéne hanem tanulmányozni minél többet.
Olyat nőt tudok csak elképzelni magam mellé aki nem hisz a nemi konstrukciókban és nem konzervatív mellé nem egy p1csa.
Az a baj, hogy bennünk van, hogy a nőnek nem illik, mert nyomulósnak hat, sőt, több férfitől is hallottam, hogy nem veszik komolyan azta nőt, aki "letámadja" őket, vagy egyszerűen csak megijednek tőle.
Félre ne érts, én már volt, hogy szolidan kezdeményeztem, inkább utalás szintjén, sosem konkrétan vallottam be az érzéseimet, de képzeld, még sose sült el jól... Nagyon el tudja venni az önbizalmát egy embernek, nemtől függetlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!