Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha az új párotok bevallja nektek, hogy még szűz, akkor még jobban odateszitek magatokat az első alkalomkor?
Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 17:09
1/9 anonim válasza:
Hát, én inkább próbáltam a lehetőségekhez képest visszafogni magam, nehogy túl hamar elmenjen - nem magam miatt, miatta.
2/9 anonim válasza:
Nem. A szex kölcsönös dolog. Ha az egyik fél nem jó, akkor a másik sem tudja a legjobb formáját hozni.
3/9 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Akkor “teszem oda” magam, amikor olyan pajzán hangulatban vagyok és a szokásosnál is jobban kívánom a párom. Mi köze ennek ahhoz, hogy szūz-e?
5/9 anonim válasza:
a megszokott darab fa helyett döglött halként fekszenek?
6/9 anonim válasza:
Persze, a semmiért is meg kelljen dolgozni.
7/9 anonim válasza:
Türelmesebb voltam. De nem volt olyan nagy különbség, mint egyébként.
8/9 anonim válasza:
"a megszokott darab fa helyett döglött halként fekszenek?"
Ha veled így szexelnek a nők, akkor nem lehetsz valami vonzó.
9/9 anonim válasza:
Nem
Inkabb elmenekulok
Eleg gaz lenne ha az en korosztalyomban meg szuz a pasika ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!