Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szakítanak ha a férfi nem győzi anyagilag az iramot?
Nem úgy értem hogy a nő klasszikus értelemben véve aranyásó lenne, vagy anyagias, nem követel ékszereket, drága ruhákat vagy luxusautót, ő "csak nem akar otthon ülni" és állandóan programokra akar menni, de a férfi nem tudja havi több 100 ezerért ezt finanszírozni.
Ilyenből van szakítás?
Vicces amugy, hogy pénzéhesnek nevezitek! A sajat reszet fizeti, de a pasiet is neki kene????
🖕🖕🖕
# 15
"A pasik az életben és egy párkapcsolatban elfoglalt helyzetüket a pénzük alapján határozzák meg."
Ha egy férfi nem ilyen arról mit gondolsz?
Úgy értem nem szégyenli magát a kevés pénze miatt, hanem boldog és kiegyensúlyozott.
26
(Bár, nem nekem szólt a kerdés)
De akkor sem működne a kapcsolat!
Ugyanis, ha te nem tudod tartani az iramot, akkor hogyan fog müködni?
Hogyan megyünk programokra stb?
A magam részét örömmel állom, (wellnes/mozi/vacsik stb.) Te a sajátodet nem tudod!
Tehát, ket lehetosegem van:
1, Fizetem a tiédet is, ami nyilván nem opció
2, Lejjebb adok a megszokott életszinvonalamból. Nyilván ez sem opció!
Amugy pedig, nem vagy kiegyensulyozott, sem pedig boldog emiatt! Ez tisztán latszik!
# 26
Pontosan miben nyilvánul meg hogy nem boldog és kiegyensúlyozott?
Amennyiben valóban nem az, akkor a képlet csak annyi hogy x pénzt kicseréli pl. 5x pénzre és ezzel megoldódik a boldogság probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!