Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is így reagál ha szakítanak vele?
Jó barátok vagyunk a kollégámmal,egy munkahelyen párban dolgozunk. Sok időt töltünk együtt, van miről beszélgetni. Egyik nap mesélte, hogy véletlenül összetalálkozott egy üzletben az exével és az lelkesen elindult feléje (gondolom köszönni akart), mire a srác sarkon fordult és kiment az üzletből. Kérdeztem tőle, hogy miért van ennyire kiakadva arra a nőre, mire azt válaszolta, hogy élete legjobb nője volt és nagyon szerette, de ez most átcsapott egyfajta gyűlöletbe. Rákérdeztem, hogy miért lett vége, megcsalta? AZt válaszolta, hogy egyszer összebalhéztak valami apróságon, a nő folyamatosan féltékenykedett és elege lett a gyanúsítgatásokból. Rákérdeztem, hogy van másik nő is akivel nem áll szóba, mire rávágta, hogy több is.
Tegnap egy másik kollégával voltam beosztva és szó esett egy nőről ,aki a cégünknél dolgozik a könyvelésen, nagyon szemrevaló teremtés. A srác mondja, hogy az a nő kiborítja mindig kosarat kap tőle, pedig a haverral mégis összejött, együtt voltak hónapokig. Rákérdeztem, hogy ez biztos, mert soha nem említette egy árva szóval sem, de rávágta, hogy biztos.
Ma rákérdeztem a havernál, hogy tényleg együtt volt a Nővel, mire rávágta hogy igen, de annak már vége, szóra sem érdemes. Mondom minden nap látja, ez nem zavaró? Rákérdeztem hogy vele sem beszél? Annyit válaszolt, hogy ha teheti, akkor kerüli a társaságát, de ha találkoznak köszönnek egymásnak.
Most éppen van valakim, még elég friss kapcsolat.
A kérdésedre reagálva, ha valakivel napi 12 órát vagy összezárva akkor mindenről beszélgettek.....a nőkről is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!