Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal ha megtudod, hogy szorongással küzd?
Te hulye vagy ugye? Nem hiába a párom ha mar annak mondom nem csak azert jöttem vele ossze mert egy kósza numerat akartam....
Mellette lennék! Mindenkinek vannak gondjai! Legalább ki használhatom a helyzetett hogy meg jobban magam melle kis sem 😅😂 de tényleg ne ordits rá 😅😂 idővel jobban lesz
Lenulláztátok a #7-est, pedig igaza van. Ő is azt írta, hogy segítene, de csak akkor, ha az illető is azon van, hogy gyógyuljon. Ha én nem akarok meggyógyulni, csak szenvedni, akkor nincs az a nő, aki engem kigyógyít a szorongásból, vagy bármiből. Ha van bennem akarat, szeretnék gyógyulni, de nehezen megy, de amire képes vagyok, azt megteszem, akkor megérdemlem az esélyt, de ha nem, akkor csak egy gyerek-anya kapcsolat lesz belőle. Vannak nők, akik erre a szerepre vágynak, de az sem egészséges. Két szorongó remekül megérti egymást, remekül tudják egymás sebeit nyalogatni, egymást sajnálni, de attól még nem adják meg a gyógyulás esélyét, pedig gyógyítható. Élhetnének boldog párkapcsolatban is, de nem.
Hány párkapcsolat szól arról, hogy nem boldogok, csak szívják egymás vérét, energiáját?! Na ez az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!