Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítunk, mennyi az esélye, hogy újra összejövünk?
Arra lennék kíváncsi, ti a kapcsolataitokban sokszor szakítottatok, mire úgy igazából összejöttetek az adott személlyel?
Barátnőmmel több mint 2 éve vagyunk együtt, lehet, hogy szakítunk, mert egy kis szünet kell. Szerintetek egy-két hónap szünet után minden rendbejöhet?
Mi az hogy kisebb szünet?
Ráuntál picikét?
Én azt szoktam mondani, hogy ahol már szünetet kell tartani, ott nagy gondok vannak. Most újra összejöttök, utána megint szünet esetleg. Szünet alatt játszik az hogy mással is ismerkedik?
Miért mentek amúgy szét?
Sokszor? :D
Ó hát ez teljesen normális....
Végül is nem kell megoldani a gondokat nem kell megbeszélni nem kell leülni nem kell megoldást keresni...szakítani kell...legjobb kapcsolat...
Van úgy, hogy segíthet a külön töltött idő, de csak akkor ha valóban a kapcsolat ÉRDEKÉBEN tartotok szünetet. Vagyis ez idő alatt több aspektusból is át kell gondolni a dolgaitokat.
Egyéb esetben (ha akárcsak az egyik fél önös érdekből akar szünetet), nem megoldás a különlét, csak jó ürügy arra, hogy valaki végleg kiszállhasson a kapcsolatból.
2 év nem sok idő. Ha ennyire rövid idő után szükségét érzitek a szünetnek, az szerintem veszett fejsze nyele, főleg, ha még nagyon fiatalok vagytok.
A szünet önmagában semmi nem fog tudni megoldani, üljetek le és beszéljétek meg, hogy kinek mi a problémája.
A másik, hogy kinek mit jelent a szünet (belefér, hogy a szünetben mással is lehet valami, vagy nem?). Ha valakivel kialakul valami, majd inkább rájön a szünetben, hogy mégis a párja számít, akkor a későbbiekben ezt a másik soha nem fogja a fejéhez vágni egy veszekedés során? Megtörheti egy a szünet a bizalmat?
Szerintem sokkal többet tud adni egy jó beszélgetés, konfliktus kibeszélése/átbeszélése, közös megoldást keresni erre, mintsem szünetet tartani azzal a felütéssel, hogy "majd lesz valami".
1# Kb. 2 hónap, nem untam rá, szeretjük egymást.
2# Játszik, mert lehet, hogy szakítunk. Egyszer előfordult, hogy eszembe jutott egy csaj szex közben és szerinte emiatt nem szeretem őt igazán. Nagy nyomot hagyott bennem egy volt oszt.társam és néha eszembe jut, de szeretem a barátnőmet és vele akarok lenni.
3# Szerinted nem beszéltem már vele? Nagyon sokat beszélgettünk erről. A szakítást is meg kell beszélni... Gondolkodj, mielőtt értelmetlen dolgokat kommentelsz.
4# Ez a cél, hogy elgondolkodjunk a kapcsolaton.
5# Sokat. Azt mondja ne költsek rá ennyit, mert nem bírja visszaadni, meghálálni és nem erre vágyik. De néha egy vasa sincs, nincsenek jó helyzetben és segíteni akarok neki.
6# Nem úgy álltam hozzá, hogy majd lesz valami. Rengeteget beszéltünk erről. Egyébként fiatalok vagyunk. Úgy beszéltük, hogy belefér, ha mással összejön valami.
Köszönöm a válaszokat! Kérlek, ne feltételezzétek, hogy nem beszélgettünk erről a barátnőmmel. Nagyon is sokat beszéltünk, de most mind a ketten gondolkodunk, hogy mi legyen a kapcsolattal, ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!