Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van még esélyem rá hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikehime kérdése:

Van még esélyem rá hogy újra összejövünk a volt barátommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap szakítottunk barátommal, derült égből villámcsapásként ért ez az egész. Azt mondta hogy nem érzi azt mint az elején. 3 hónapig jártunk, tudom hogy még nem sok időnek számít de én nagyon megszerettem. Barátom 25 éves én pedig 18. Kérdeztem tőle hogy mitt rontottam el de azt mondta hogy én végig kedves voltam vele és hogy senki nem szerette ennyire eddig mint én, végig magát hibáztatta hogy ővele van a baj és ezért nem szeret kötődni másokhoz.Az eddigi párkapcsolattai is 3 hónapig tartottak. Már úgy ahogy eggyütt laktunk a szülei házában kb 2 hónapja. Minden házimunkát rendesen megcsináltam és főztem is neki, a barátaival és a családjával is jól kijöttem. Amikor közölte velem hogy hogy érez akkor normálisan megbeszéltük a dolgokat és még ő is nem egyszer elsírta magát és békében váltunk el. Lehet hogy az a típus aki bepánikol ha komolyra fordul a helyzet? Van még rá esély hogy vissza szerezem? (Nem volt másik nő a dologban ezt biztosra tudom mivel nem az a fajta ember aki megcsalna) Kérlek segítsetek valmi tanáccsal ha tudtok.

2021. máj. 15. 05:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el
2021. máj. 15. 06:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nincs bocsi. Ilyen fiatalon meg pláne nem fog azon gondolkodni, hogy talán még is veled kéne maradni.
2021. máj. 15. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell neked olyan pasi, aki nem szeret, nem becsül meg? Azért, hogy 3 hónap után újra elhagyjon?

Ezt most gyászold el, aztán majd jön olyan férfi, akinek Te leszel élete szerelme.

2021. máj. 15. 07:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ne szomorkodj. sajnos sok ilyen van. és még nagy valószínüséggel lesz is. sajnálom mert én is nem rég lettem újra egyedül de az első hónap a legrosszabb főleg hogy ahogy kiveszem a soraidbol te is ugy szeretted ahogy én az ex nőmet. vannak akik nem tudják megbecsülni a jót vagy csak alapbol nem veszik észre. mondjuk nekem 6 hónap volt és hát időtöl függetlenül vacak érzés hirtelen egyedül lenni. de neked az a szerencséd hogy még igen csak fiatal vagy és ha ráadásul kedves csinos is akkor még semmiről nem maradtál le. egyébként érdemes minden kapcsolatból tanulni mert lehet csak figyelni kell minden részletre. hidd el együtt érzek veled teljesen . s nagyon sajnálom :(
2021. máj. 15. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne akaszkodjál rá egy fiúra ilyen hamar. És ne is feküdj le vele túl hamar. 3 hónap kb. arra elég, hogy most kezdjétek megismerni egymást, közös programokat szervezni, kirándulni járni, moziba, színházba (ha már lehet), biciklitúrákra, stb., ne hozzá költözni, nem csodálom, hogy elmenekült. Ilyet 1-2 év együtt járás után csinál az ember, hogy odaköltözik. Ha vissza szeretnéd kapni, csak akkor tudod (ha egyáltalán tudod), hogy úgy teszel, mintha te is távolodnál tőle, ne hívd, ne keresd, ne írjál neki a fb-on sem, se e-mailt, se sms-t, semmit, mintha meghaltál volna. Lehet, hogy akkor egy idő után hiányozni fogsz neki, és majd ő keres, de ha így lesz, ne rontsd el ez ilyen nagy ragaszkodással, odaköltözéssel, mert attól menekülnek a fiúk. Mint ez az eset is bizonyítja.
2021. máj. 16. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is korai majdnem 3 hónap után együtt lakni. Valahogy nem érzem a fokozatosságot, meg akkor sem ha ő ajánlotta fel.
2021. máj. 16. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Rátelepedtél:) 1 honap utan meg ne koltozz oda. En is elkovettem ezt a hibat. Mondjuk nem kellett volna egybol szakitania hanem hazakuldeni de az se egyszerubb. sok kapcsolat megjavul ha nèha tudnak hianyozni is egymasnak
2021. máj. 16. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

LOL ezt jól megszívtad.😂

Ilyen hisztis pitsát.

2021. máj. 16. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ohh nekem az exem már 1 hónap után össze akart költözni... Mondanom sem kell hogy 5 hónap után vége lett mert még gyerekes volt 25 évesen...
2021. máj. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!