Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem rá hogy újra összejövünk a volt barátommal?
Sziasztok.
Tegnap szakítottunk barátommal, derült égből villámcsapásként ért ez az egész. Azt mondta hogy nem érzi azt mint az elején. 3 hónapig jártunk, tudom hogy még nem sok időnek számít de én nagyon megszerettem. Barátom 25 éves én pedig 18. Kérdeztem tőle hogy mitt rontottam el de azt mondta hogy én végig kedves voltam vele és hogy senki nem szerette ennyire eddig mint én, végig magát hibáztatta hogy ővele van a baj és ezért nem szeret kötődni másokhoz.Az eddigi párkapcsolattai is 3 hónapig tartottak. Már úgy ahogy eggyütt laktunk a szülei házában kb 2 hónapja. Minden házimunkát rendesen megcsináltam és főztem is neki, a barátaival és a családjával is jól kijöttem. Amikor közölte velem hogy hogy érez akkor normálisan megbeszéltük a dolgokat és még ő is nem egyszer elsírta magát és békében váltunk el. Lehet hogy az a típus aki bepánikol ha komolyra fordul a helyzet? Van még rá esély hogy vissza szerezem? (Nem volt másik nő a dologban ezt biztosra tudom mivel nem az a fajta ember aki megcsalna) Kérlek segítsetek valmi tanáccsal ha tudtok.
Miért kell neked olyan pasi, aki nem szeret, nem becsül meg? Azért, hogy 3 hónap után újra elhagyjon?
Ezt most gyászold el, aztán majd jön olyan férfi, akinek Te leszel élete szerelme.
LOL ezt jól megszívtad.😂
Ilyen hisztis pitsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!