Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon újra összejövünk?
Én hasonlóan jártam a párommal nemrég. Ő hirtelen rájött, hogy komoly a dolog és ha minden így folytatódik, többé nem lesz "szabad". Hogy elúszik a fiatalsága anélkül, hogy sok mindent tapasztalt volna. Én úgy voltam vele, hogy jó, ha neki ez kell, legyen, de engem ne keressen többé. Távolságtartó voltam vele és hűvös, én nem tartottam vele a kapcsolatot, pedig borzasztóan hiányzott. Pár hét múlva rájött, hogy ez az egész "szabadság" nem ér semmit nélkülem és velem akar lenni. És újra együtt vagyunk.
Szóval igen, még bármi lehet, ne add fel :D
Igen, lehettek együtt még, ha ő is akarja.
Egy kapcsolat változik, a lényeg hogy mindketten jól érezzétek magatokat benne
5-7 év az első kritikus időszak, azt mondják... nyilván úgy érzi, ahogy én a leírásból, hogy szépen belepunnyadtatok valamibe, és riasztja, hogy már ebből fog állni az egsz élete.
a kapuzárási pánik... :)
Én még nem tapasztaltam (62F), nők teszik szét a lábukat bárkinek a menopauza kezdetekor, onnan ered.
Impotens tán, vagy minden napra felszed egy nőt?
ha összejöttök megint... akkor mi változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!