Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez a nőknél, miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a nőknél, miután összejövünk?

Figyelt kérdés
Randizás meg ismerkedés alatt a legtöbbjük tök cuki, kedves, mosolygós, jó benyomást kelt, stb. Aztán miután összejövünk, rövid időn belül 180 fokos fordulat, úgymond kibújik a szög a zsákból, előjön a sárkány, a mocskos beszéd, az undokoskodás, a sza.rkavarás, a proli igénytelenség, azaza a valódi énjük. Nem mondom, hogy a férfiaknál nincs ilyen (biztos vannak rá példák), de a nőknél sokkal szembetűnőbb a változás, meg a férfi nem játssza annyira magát. Ergo a nők randik alatt csak színészkednek, hát hogyan ismerkedjen így az ember??
2020. júl. 16. 09:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
En is sok ilyennel talalkoztam, levagni ahogy azt mondja amit hallani akarsz es kozbe egy romott no! Hagyni kell az ilyet, max csak dugni jo, bar azt is megkockaztatnam...A legjobb, ha valami tevekenyseg kozbe ismersz meg valakit akin latod, h ki is valojaba.
2020. júl. 16. 09:52
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Nekem a volt barátomnál volt ilyen, az elején elhittem hogy ő a világ legfigyelmesebb, cukibb, segítőkész, pozitív embere. Aztán 3-4 hónap után úgy átfordult, az összes barátját kibeszélte nekem, folyton kritizált, negatív volt mindennel kapcsolatban, nőnapra még egy szál virágot sem kaptam, még egy szép szavat sem. Na ott lett elegem hogy elnézzem a sok szarságát! Nagyon benne voltam a rózsaszín ködben.

A legelején mindenki a legjobb, legszuperebb énjét mutatja, ez nemtől függetlenül, csak aztán derül ki, hogy valakinek ez mekkora erőfeszítésébe is került végigjátszania a szerepet.

25n

2020. júl. 16. 09:53
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
Ilyenkor vissza kell szólni neki, ha elfogyott, amire a promó alapjánte befizettél, akkor most mehet szépen a búsba. Helyre kell ezeket tenni.
2020. júl. 16. 10:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

'de a nőknél sokkal szembetűnőbb a változás'

Mert nőkkel ismerkedsz.

2020. júl. 16. 10:18
 5/19 anonim ***** válasza:
19%
"Mert nőkkel ismerkedsz." azért hallani olyan gyakran manapság nőktől, hogy csak hapi barátaik vannak....
2020. júl. 16. 10:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
4! Jogos! 1, voltam!
2020. júl. 16. 10:28
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

*hát hogyan ismerkedjen így az ember??

Úgy hogy jobban odafigyel a dolgokra, és nem arra, hogy mennyire van egy nőnek nyitva a dekoltázsa, vagy milyen rövid a szoknyája:D

Magadra vess:D

2020. júl. 16. 10:36
 8/19 anonim ***** válasza:
2020. júl. 16. 10:53
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

Mert elhiteted vele, hogy mindent szabad neki és hogy mindenhogy jó neked.

Én nőként mondom, nagyon kevés nő/ember képes magától tartani magát egy kapcsolatban. És ha a másik annyira szeret, hogy mindent elnéz vagy megenged neked, akkor nagyon könnyen eléri azt, hogy a fejére nőj. Sok ilyen bájos kiscsajt ismertem, tényleg megvették úgymond maguknak a pasast. Mert pici cuki, mosolygós, kis finom nőies és jaj de szép és ezzel volt tele a fickónak az agya, miközben agyon csodálta a barátnőjét és lement neki kutyába (kis túlzással csak azért, mert jól néz ki és játssza a cukit). Na most, ezzel nehéz nem visszaélni. Nekem nagyrészt egyenrangú kapcsolataim voltak, engem taszít, ha egy férfi ilyen (bocs) csicska lesz azért, mert jól nézek ki és tudok mások előtt nőként illegni. De sokaknak ez kapóra jön...

2020. júl. 16. 10:53
 10/19 A kérdező kommentje:
9. De hát én pont erről beszéltem, hogy kedvesnek tűnik meg minden, utána pikk-pakk megváltozik, és szakítok is, mert egyszerűen úgy már nem tetszik a valódi énje! És így nehéz ismerkedni.
2020. júl. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!