Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letenné a drogot, ha összejövünk?
Furcsa, de eddig 2 kapcsolatom volt, és mindkettő fiú füvezett előttem, de szerelmesek lettek belém és letették - pedig nem kértem rá őket, maguktól... Ök azóta sem estek vissza a züllött társaságba. Most képbe jött egy új srác, minden tökéletes vele, kivéve hogy kábítószerezik... Ő azért sokkal keményebben nyomatja, mint az előző két párom. Én kezdek belezúgni, de félelmeim vannak azzal kapcsolatban, hogy függő. Nem hiszem, hogy letenné, magától.sztem biztos nem. Azért van értelme megpróbálnom vele? Rég nem volt már senki, aki szóba jöhetett mint pasi, ő meg tényleg tökéletes lenne, csak ez a drog dolog rázós :/
21/L
fejlődésben megrekedt,link emberek a drogosok.
vagy folyamatosan játszmáznak és manipulatívak,vagy el van tompulva.
és dehogy teszi le.
Nem hiszem el, hogy egy drogos ember "tökéletes" lehet. Egyszerűen az, hogy drogozik, az életének minden területére hatással van.. Aki drogozik az nem tökéletes. Arra nem lehet azt mondani, hogy tökéletes csak hát a drog.. Nem az!
Legyen eszed! Előttem már leírták a többiek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!