Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet hogy újra összejövünk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel három hetet jártam négy hónapja,és most újra bele vagyok zúgva.Lehtséges hogy újra összejöjjünk?2013. jan. 21. 21:20
1/3 anonim válasza:
attol fugg a sracnak mennyire jottel be ! esaz is lenyeges hogy hogy szakitottatok. a csunya vege lett vagy ha baratok maradtatok..itt sok fontos tenyezo johet szoba
2/3 anonim válasza:
Valószínű én szurkolok nektek ;)
3/3 anonim válasza:
3hetet ??az nem "járás" az még csak ismerkedés, vagy le is feküdtél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!