Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Konnyen tulleptek azon,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konnyen tulleptek azon,ha 150%-ot beleadtok egy kapcsolatba,de a masik nem ertekeli es inkabb lelep?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon nehez es tudom,hogy feleslegesen ezen sirni mar, de annyira rossz,hogy mindent beleadtam megsem volt eleg.

Mar 3 honapja bant ez a dolog es nem tudom mikor lesz vege.

2022. okt. 10. 10:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én exem is ilyen volt, ráadásul a végén még ő vágta az arcomba hogy mások iránt kezdett el érdeklődni…

Én is rengeteget raktam bele. De! Hidd el bármi jobb annál mint egy ilyen mellett lenni!

Én szakítottam és sokkal boldogabb lettem, látszólag is. Nem volt többé könyörgés, sóvárgás olyan dolgok után amiket sosem kaptam volna meg tőle!

Tegyél a kapcsolatba de vedd észre ha a másik negyed annyit se tesz

2022. okt. 16. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!