Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konnyen tulleptek azon,ha 150%-ot beleadtok egy kapcsolatba,de a masik nem ertekeli es inkabb lelep?
Nekem nagyon nehez es tudom,hogy feleslegesen ezen sirni mar, de annyira rossz,hogy mindent beleadtam megsem volt eleg.
Mar 3 honapja bant ez a dolog es nem tudom mikor lesz vege.
Lehet, hogy túl sok is volt!
Mennyi ideig tartott az ismerkedés és a kapcsolat?
Dehogy nincs eletem, csomo teret adtam neki, ha elakart menni a haverjaival, akkor elment, ha mashova akart menni engem nem zavart. Nem logtam a nyakan. En ks elmentem a baratnoimmel nelkule stb.
En erzelmileg gondoltam ezt, mindig mellette voltam mindenben, es volt rendesen mindenfele dolog amiben mellette alltam.
De mikor en voltam padlon o inkabb a konnyebb utat valasztotta el lelepett.
Én nyugodtabb vagyok, ha elmondhatom, hogy mindent megtettem, és úgy lett szakítás. A lelkiismeretem tiszta, ha ez nem volt neki elég jó, akkor nem egymást kerestük. Sokkal rosszabb, mikor azon emészti magát az ember, hogy ezt meg azt még megpróbálhatta volna.
Persze így sem könnyű, de nekem segíteni szokott a gondolat.
Ha 150%-ot beleadnék egy kapcsolatba, de a másik nem értékelné, akkor én lépnék le.
Szerintem próbáld magadban tudatosítani, hogy annak, hogy ő lelépett, semmi köze nincsen ahhoz, hogy Te mennyire vagy értékes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!