Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tu.d valaki egy 7-8 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tu.d valaki egy 7-8 éves kapcsolatból egyből beleugrani egy másikba, 0 nap szingliséggel?

Figyelt kérdés
Ismerőseim között történt ilyen nemrég, és nem akarok beleszólni a dolgaikba, de ezt tényleg szeretném megérteni, mert számomra elképzelhetetlen. Akinek egyből lett új kapcsolata, az elvileg nem csalta meg a másikat, a szakításig csak barátok voltak az új "párjával", de másnap már együtt voltak...

2022. szept. 20. 17:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Egyértelműen már a kapcsolat alatt is az újba volt szerelmes. Csak gyáva volt azelőtt kilépni az előzőből, mielőtt előmelegítette volna az új helyet. Kapcsolatfüggőség a neve.
2022. szept. 20. 17:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mert ez egy hosszabb folyamat eredménye volt, azt nem láttad, mikor és hogyan romlott meg az előző kapcsolat, mi zajlott a háttérben, mi vezetett odáig, hogy képbe kerülhetett valaki más, stb. ...
2022. szept. 20. 17:38
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg szimpatikusak voltak egymásnak már akkor amikor barátok lettek és ha nem lett volna párja az egyik félnek már akkor több lett volna köztük, de mivel volt párja ezért maradtak barátok. Most, hogy már nincs párja szabad az út.

Gondolom már az előző kapcsolat döglődött egy ideje nem volt már ott szerelem meg semmi.

Ilyen előfordul, persze olyan is van bőven, aki még szakítás előtt megcsalja a párját a leendő új párjával.

2022. szept. 20. 17:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ő volt a szakító ok, lehet, hogy tevőleg nem történt semmi, bár ez sem biztos, de ezek szerint érzelmileg már ő volt képben.
2022. szept. 20. 18:07
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Ez a kapcsolatfüggőségen belül a LIÁNOZÁS tipikus esete.

Onnan kapta a nevét, hogy a majom csak akkor engedi el az egyik liánt, ha már fogja a másikat.

Az ilyen emberek sose szakítanak addig (legyen akármilyen xar a kapcsolatuk), amíg nem találnak másikat fixre.

Különösen a sunyi és gerinctelen emberekre jellemző, főleg amiatt, mert aktív ismerkedést, randizást (és szexet) kíván már a meglevő kapcsolat mellett ez a viselkedés. Az is gyomorforgató, hogy az ilyen emberek jellemzően az utolsó pillanatig azt mutatják a párjuk felé, hogy minden rendben van.

Én hapsiból ismertem 2 ilyet is, mindkettő kereken 8 év után "váltott", de már 6-7 év után elkezdtek keresgélni (értsd: félrek.rni). Közben 1-2 évig esküvővel hitegették a párjukat, hogy az ne tegye ki őket, aztán végül ők léptek a másik fixbe.

34F

2022. szept. 20. 19:01
 6/20 anonim ***** válasza:
42%

Tipikus nő viselkedés. A "szakirodalom" monkey branching-ként hivatkozik rá. Ahogy a majmok ugranak át egyik fáról a másikra, az első ágat addig nem engedik el, amíg a következőt biztosan meg nem fogták.

A környezetemben is találkoztam ilyennel, sőt, nő részéről próbálkozással is. Az illető csaj bepróbálkozott egy srácnál, akibe szerelmes lett, de a srác visszautasította. Azóta is együtt van a korábbi pasijával...

2022. szept. 20. 20:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen fél egyedül lenni.
2022. szept. 20. 21:08
 8/20 anonim ***** válasza:
56%
Könnyen. Én pl már évek óta szakítani akartam, csak nem tudtam hogy hozzam fel a dolgot, már magamban réges régen lezártam az egészet.
2022. szept. 20. 21:55
 9/20 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy már írták. Volt egy régóta döglődő kapcsolata. Még nem tudta, mit kezdjen vele. Vacillált, pont így, ahogy itt a gyiken szoktak. Jaj, mit csináljak, nem tudom, már nem szeretem úgy, de olyan régóta együtt vagyunk, nem akarom megbántani, de nem akarom így leélni az életem, blablabla. És mindenközben, abban a pár hónapban/évben, amikor már csak a megszokás tartotta a másik mellett, kapaszkodj meg, nem költözött egy lakatlan szigetre. Élt, óhatatlanul találkozott emberekkel, és a nagy számok törvénye alapján egyszer jött valaki, aki megérintette érzelmileg. Vele akart lenni, de mivel "papíron" volt kapcsolata, csak érzelmileg nem, előbb lezárta azt. Mit kellett volna tennie? Elküldeni az új csajt pár hónapra sétálni, hogy csak akkor jöjjenek össze, amikor a környezete áldását adja rá?
2022. szept. 21. 00:36
 10/20 anonim ***** válasza:
8%
Úgy, hogy nő, tehát egyedül életképtelen.
2022. szept. 21. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!