Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy közel 8 éves kapcsolatot elengedni?
A helyzet az, hogy több, mint 8 év, mivel már közel 16 éve ismerjük egymást, 8 éve vagyunk egy pár és mindkettőnknek az első kapcsolata. Tulajdonképpen életem során nincs olyan emlékem, ahol ne lenne benne.
Hogyan lehet túltenni magad egy ilyen szakításon, ami már-már egy gyász? El sem tudom képzelni, hogy a jövőben már nem látom őt, nem tudom elképzelni, hogy ne volna ott.
22/f
22 éves vagy , volt 1 kanod, 8 évig.
Nem is éltél még!!!
A 2-es kommentelő nagyon pozitív és kedves.
Viszont 8,azaz 16 évet valószínűleg nem fogsz néhány hét alatt kiheverni, erre készülj. Nekem hónapok sem segítettek. Idővel biztos jobb lesz, de ne surgesd magad. Ha sírni akarsz, sírj. Ha mérges akarsz lenni, legyél mérges. Ha egyedül akarsz lenni, legyél egyedül. Szépen fokozatosan jobb lesz, járj társaságba ha kidepizted magad, az majd segít, illetve a hobbik.
Viszont attól még belül rossz lesz, a fejedben ott lesz egész nap.
De idővel már nem fog fájni ha eszedbe jut. Arra ne törekedj, hogy elfelejtsd. Nem kell elfelejtened, az életed része volt. Viszont tudatosítani kell magadban, hogy ebben számotokra nincs több. Sok szép évet adott, de ebben ennyi volt. Nem ő volt a megfelelő ember és majd erre akkor fogsz rájönni, ha a következő ember megmutatja az igaz boldogságot.
Miért lett vége egyébként?
A barátság megmaradhat, miért ne láthatnád őt többé?
Ez az egymás kóros kerülése csak akkor helyes, ha az egyik fél nem akart szakítani és nincs túl a kapcsolaton.
ahogy egy 5 vagy 10 vagy 20 vagy 25 vagy 30 éves kapcsolatot is.
Nem az számít hány évet voltatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!